Haberler

Taburcu Olan Hastalar Evlerinde Ziyaret Ediliyor

Durağan Devlet Hastanesi yetkilileri, tedavileri sonrası taburcu edilen hastaları, evlerinde ziyaret ediyor.

Durağan Devlet Hastanesi yetkilileri, tedavileri sonrası taburcu edilen hastaları, evlerinde ziyaret ediyor.

Başhekim Op. Dr.Ömer Faruk Bük, İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Demirel, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hasan Ermiş ve Kalite Yönetim Direktörü Ümmühan Bulut, hastanede bir süre önce olduğu ameliyatın ardından taburcu edilen Mehmet Özcan'ı, Gökırmak Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti.

Başhekim Bük, Durağan Devlet Hastanesinden hizmet alan vatandaşları evlerinde ziyaret ettiklerini belirterek, "Zaman zaman taburcu edilen hastalarımızı gerek telefonla arayarak gerekse ziyaret ederek durumları hakkında bilgi alıyoruz" dedi.

Ziyaretlerin çok faydalı olduğunu ifade eden Bük, "Hastanemizden hizmet almış vatandaşlarımızla sohbet etmek, onların halini hatırını sormak, memnuniyetini ve varsa şikayetini dinlemek amacıyla ziyaretlerimiz sürecek. Sağlık personelimizin fedakarca çalışmaları ve Sağlık Bakanlığımızın sağlıkta hizmet kalitesini artırıcı girişimlerinin vatandaşlarımızdaki karşılığını, bu ziyaretlerle daha da görmüş olduk" diye konuştu.

Bük, ziyaretlerle gözden kaçan eksikliklerin de tespit edilebileceğine dikkati çekerek, hedeflerinin hizmet kalitesini daha da arttırmak olduğunu vurguladı. - Sinop

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Demirel Mehmet Özcan Durağan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title