Haberler

Tabiatın Kızı Tuğba Özay, Bikinili Paylaşımıyla Rakiplerine Fark Attı

Güncelleme:

Şarkıcı ve manken Tuğba Özay'ın, sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafına rekor beğeni geldi. Kendine tabiatın kızı adını veren güzel şarkıcı Özay, bu pozuyla rakiplerinin paylaşımını geride bıraktı.

Tatil fotoğrafı paylaşma konusunda adeta yarışa giren ünlü isimlerden ilginç pozlar gelmeye devam ediyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler, her gün takipçileri ile yani pozlarını paylaşıyor.

ANINDA BİNLERCE BEĞENİ GELDİ

Şarkıcı ve manken Tuğba Özay'ın bikinili paylaşımları ise hayranları tarafından büyük bir ilgi görüyor. Tuğba Özay son bikinili paylaşımıyla takipçilerinin adeta küçük dilinin yutmasına neden odu. Düzgün fiziğiyle beğeni toplayan Özay'ın bikinili paylaşımına binlerce beğeni yağdı.

Tabiatın Kızı Tuğba Özay, Bikinili Paylaşımıyla Rakiplerine Fark Attı

İşte Tuğba Özay'ın o paylaşımı;

Güzelliği tek bir noktada arama ... Sadece detaya değil resmin bütününe bak ... Bütüne bakarken detayı da gör elbet ..! Derinlere in, köklere ... Suyun akışını izle ... Doğadaki müthiş armoniyi keşfet ..! Ben sadece küçük bir noktayım aslında ... Noktaya değil açılan parantezlere bir bak ..! Paragraf başlarına bir bak hele ne anlatıyor ..! Güzel olan ben değilim içinde bulunduğum ortam ...! Yeter ki keşfet ..! Günaydın Türkiye merhaba yerküre... Şahane günler herkese "

Tabiatın Kızı Tuğba Özay, Bikinili Paylaşımıyla Rakiplerine Fark Attı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Tuğba Özay Magazin Haberler

500

Yorumlar (57)

bodrumlu:

POMPİİİ POMPİ WOŞH WOŞH HOPPİDİ HOPİİDİ POMPİİ POMPİ OHHH OHHH VIRÇÇÇ VIRÇÇ VIRÇÇÇ ŞRAKKK ŞRAKKK MMMHHH MMMHH

11
19
yanıtYanıtla
BODRUMLU:

GEL MEMOM BERABER OLSUN BERABER YİYELİM KAFAYIIII . . AHH MEMO AHH MEMO NE KAFALAR YAŞADIN AMA BUNUN GİBİSİNİ KALDIRMAZ SENİN O ÜRKEK SERÇE BEDENİNİN MEMOOO MEMOO AT HIRSIZI MEMO ABAZALAR DÜRTSÜN SONRA MAYK TAYSIN KAYSIN SANA FİİL-İ LİVATADAN. :)

yanıt0
yanıt0
İstanbullu:

Binlerce beğeni almış göya niye türk insanı bikinili kadına okadarmı aç haber yapmayın böyle saçmalıkları lütfen

18
5
yanıtYanıtla
munzur BABA:

Garibim erkek bulamıyor ağaçlarla işini

17
4
yanıtYanıtla
hurma:

aynen. bir çökeceksin

yanıt0
yanıt2
misafir:

Dere kenarına araba çekip bira içenler seni yakalamasın

19
0
yanıtYanıtla
büşra:

SPOR YAPAN ERKEKLER VCUTLARINI SERGILIYORDA NEDEN VCUDU GUZEL BIR KADIN ESERIYLE GURURLANMASIN

6
13
yanıtYanıtla
ASLI:

BÜŞRACIM MALLESEF ERKEKLERİN HERŞEYE HAKİM OLDUĞU İSTEDİKLERİNİ YAPA BİLDİKLERİ KADINLARIN İSE EVE HAPİS OLDUĞU BİR KÜLTÜRDE DOĞDUK. ONUN İÇİN ÇOK ÇALIŞIP İYİ BİR KARİYER YAPMALIYIZKİ ONLARA MUHTAÇ OLMAYALIM.

yanıt1
yanıt1
Aslı:

HATUN KENDİNE BAKMIŞ ÇALIŞMIŞ SÜPER BİKİNİ BODY YAPMIŞ. ŞİMDİDE ESERİNİ GURURLA SERGİLİYOR. BUNUN NERESİ YANLIŞ. KISKANIP NEGATİVE YORUM YAZMAYALIM LÜTFEN.

3
15
yanıtYanıtla
yuh:

zihniyete bak ya :))

yanıt2
yanıt3
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title