Haberler

Taban: "İnegöl'de el değmedik yer kalmayacak"

Güncelleme:

Metal sanayi bölgesinde devam eden beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilçede hizmet gitmemiş, el değmemiş bir yer kalmayacağını söyledi.

İnegöl Belediyesi, metal sanayi bölgesinde ham yol şeklindeki 6 sokakta SSB uygulamasıyla beton yol kaplama çalışmasına başladı. Bu çalışmayla bölgede toplam 3,5 kilometrelik yol kaplanarak yazın toz kışın çamur çilesi sona erecek. Fen İşleri Müdürlüğünün beton yol kaplama çalışmaları hummalı bir şekilde sürerken, Belediye Başkanı Alper Taban da bugün beraberindeki meclis üyeleri ve parti yöneticileriyle bölgeyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Taban, çalışmalarda gelinen nokta hakkında bilgi aldı. Burada bir açıklama da yapan Belediye Başkanı Alper Taban, "Beton yol uygulamasını incelemek üzere metal sanayi bölgemizdeyiz. Daha önce de farklı alanlarda çalışmalarımız oldu ama bugün arkadaşlarımızın metal sanayi içerisinde yaklaşık 3,5 kilometrelik alanda sürdürdükleri Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB) uygulamalarını yerinde görüyoruz. Bu bölge daha önce ham yol olan, üzerinde herhangi bir kaplaması olmayan ancak mobilya firmaları ve farklı sektörlerin üretim yaptığı, yer aldığı bölgeydi. Buralarda işletmelerin hareketleri devam ediyor. İnsanlar girip çıkıyor, müşteriler geliyor ve dolayısıyla burada yaşayanlar bu yolları kullanıyorlar. Biz de İnegöl Belediyesi olarak buraların konforunun derhal arttırılması için bu çalışmayı başlattık" dedi.

Çalışma yapılan bölgeler ve beton yol uygulaması hakkında teknik bilgileri de paylaşan Başkan Taban, "23, 24, 25, 26, 28 ve 42'nci Sokaklarda çalışmalar yapılıyor. 8 metre ve 10 metre genişliğinde bu bölgede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beton yol uygulaması yapılan yolların yanlarında altyapı çalışmalarıyla ilgili imkan tanıyabilmek adına, daha sonra bu yolların tekrar kazılmaması için rezerv alan olarak bu yan yolları bırakıyoruz. İnşallah bunlar kısa bir zaman içerisinde tamamlanacak" açıklamalarında bulundu.

İnegöl'de el değmedik cadde ve sokak kalmayacağını da ifade eden Taban, şöyle devam etti: "Bizler eksiklerimizin farkındayız. Yapılması gerekenlerin bir envanterini de önümüze koyarak bunları hızlı şekilde yıl bütçelerini de karşılarında oluşturmak koşuluyla adımlarını atarak iyileştirmelerimizi yapıyoruz. Allah'ın izniyle dönemimizin sonuna kadar da şehrimizin birçok yerinde el değmeyecek yer bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz." - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Belediyesi Alper Taban İnegöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title