Haberler

Taban'dan Artvin Belediye Maçına Davet

Güncelleme:

3 kulvarda mücadelesine devam eden İnegöl Belediyespor bu hafta kendi sahasında önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyor.

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, Basketbol Erkekler 2.liginde mücadele eden Serra Sünger İnegöl Belediyespor'un bu hafta oynayacağı Artvin Belediye karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada tüm sporseverleri maça beklediklerini söyledi.

Basketbol Erkekler 2.liginde mücadele eden Serra Sünger İnegöl Belediyespor Basketbol takımının zorlu müsabakası öncesi Başkan Alper Taban açıklama yaparak ligin zorlu takımlarından olan Artvin Belediye ile oynanacak karşılaşmaya ilçedeki tüm sporseverleri davet etti.

Basketbola ilgiyi günden güne artıran potanın prensleri ligin 13. Haftasında Artvin Belediyeyi Yeniceköy Spor Salonunda konuk edecek. 13 Ocak Cumartesi günü saat 18.30'da kritik bir maça çıkacak Serra Sünger İnegöl Belediyespor takımı sahadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor.

"BİZİM YEGANE AMACIMIZ SALON SPORLARINA OLAN İLGİYİ DAHA DA ARTTIRMAK"
Belediyespor Basketbol takımının oynayacağı zorlu Artvin Belediye maçı öncesi açıklama yapan Belediye Başkanı Taban; "Belediyespor bu sezon yine 3 zorlu kulvarda mücadele ediyor. Voleybolda A takımımız Efeler Ligi'nde mücadele verirken, voleybol 2. Liginde Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor ve Türkiye Basketbol 2. Liginde de Serra Sünger Belediyespor olarak mücadele ediyoruz. 3 kulvarda da temsilcilerimiz ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Bizim yegane amacımız salon sporlarına olan ilgiyi daha da arttırmak. Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını göstermek istiyoruz. Takımlarımızın kendi liglerinde zorlu rakipler karşısında her geçen gün daha da artan bir performans göstereceklerine inancımız tam. Uzun soluklu bu lig maratonunda alacağımız iyi sonuçlar ile inşallah hedeflediğimiz ve arzuladığımız noktalarda sezonu bitiririz" dedi.

"İKİNCİ YARIYA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ"
Basketbol Erkekler 2.liginde mücadele eden Serra Sünger Belediyespor takımının Cumartesi günü saat 18.30'da Artvin Belediye takımını konuk edeceğini ifade eden Taban, "Sezonun 2. Yarısının ilk maçında kendi seyircimiz önünde zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Geride kalan 12 haftada 6 galibiyetle grupta şu an 7.sıradayız. İkinci yarıda yakalayacağımız çıkış ile üst sıralarda kendimize yer bulacağımıza inancımız tam. Bunu yapabilecek bir oyuncu grubuna sahibiz. Ayrıca oyunu iyi okuyabilen, yeri geldiğinde oyunu çevirebilme kabiliyetini ortaya koyabilecek deneyimli bir teknik kadromuz mevcut. Artvin Belediye maçı ile ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz."

"POTADA RAKİP ARTVİN BELEDİYE"
Grubun lideri olan Artvin Belediye ile ligin ilk yarısında oynadığımız maçta başa baş bir oyun sergilememize rağmen, tecrübe eksikliği yüzünden maalesef sahadan mağlup ayrılmıştık diyen Taban, "Bu maçta kendi saha avantajımızı da kullanarak, Artvin Belediye takımını İnegöl'den eli boş göndermek istiyoruz. İki takım içinde zor maç olacak. Böylesi güzel bir maç ile iki şehir arasındaki bağların daha da kuvvetleneceğine yürekten inanıyoruz. Amacımız seri galibiyetler alarak ligde üst sıralar da kendimize yer bulmak. Kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile Artvin Belediye takımına geçit vermek istemiyoruz. Yeniceköy Spor Salonunda oynanacak olan bu zorlu maça tüm basketbol severleri bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İnegöl Belediyespor Yeniceköy Artvin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title