Haberler

T-bank, Kobi'lere 100 Milyon Dolar Kullandırdı

Bankmed ve Arab Bank'ın Yüzde 91'ini Satın Aldığı Mng Bank'ın Hisse Devri Sonrasında Oluşan Turkland Bank (T-bank) Genel Müdürü Dinçer Alpman, Yurtdışı Kaynaklı 100 Milyon Doları 1 Yıl Ödemesiz Olarak Kobi'lerin Hizmetine Sunduklarını Belirterek, Önümüzdeki Dönemde Türk Kobi'lerinin Finansmanı İçin Daha Büyük Miktarlarda Kredi Alabileceklerini Söyledi.

-BankMed ve Arab Bank'ın yüzde 91'ini satın aldığı MNG Bank'ın hisse devri sonrasında oluşan Turkland Bank (T-Bank) Genel Müdürü Dinçer Alpman, yurtdışı kaynaklı 100 milyon doları 1 yıl ödemesiz olarak KOBİ'lerin hizmetine sunduklarını belirterek, önümüzdeki dönemde Türk KOBİ'lerinin finansmanı için daha büyük miktarlarda kredi alabileceklerini söyledi.

İSTANBUL(ANKA) - BankMed ve Arab Bank'ın yüzde 91'ini satın aldığı MNG Bank'ın hisse devri sonrasında oluşan Turkland Bank (T-Bank) Genel Müdürü Dinçer Alpman, yurtdışı kaynaklı 100 milyon doları 1 yıl ödemesiz olarak KOBİ'lerin hizmetine sunduklarını belirterek, önümüzdeki dönemde Türk KOBİ'lerinin finansmanı için daha büyük miktarlarda kredi alabileceklerini söyledi.

Bu yılın Ocak ayında adı Turkland Bank A.Ş. olarak değişen ve yeni yapılan Genel Merkezi'ne taşınan T-Bank, hizmetlerini KOBİ'lere ve ticari bankacılığa yoğunlaştıracak. T-Bank'tan yapılan yazılı açıklamada, bankanın önümüzdeki dönemde ticaretin etkin olduğu illerde büyüyerek işletmelerin ihtiyaçlarına özel çözümler üreteceği bildirildi.

-"SERMAYEMİZİ YÜZDE 100 ARTIRDIK"-

Bu alanda önde gelen bankalar arasında yer almayı hedeflediklerini ifade eden T-Bank Genel Müdürü Dinçer Alpman, "Bankamızın sağlam finansal yapısı ve sermayedarlarımızın güçlü desteği ile müşterilerimize ürün ve hizmet anlamında farklı bir bankacılık sunmayı istiyoruz" dedi. Alpman, T-Bank'ın geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde sermayesini yüzde 100 nakit olarak artırdığını hatırlatarak, "2007 yılında KOBİ'lerin finansal ihtiyaçları için 100 milyon dolar kaynak ayırdık. Önümüzdeki aylarda daha büyük miktarlarda sendikasyona çıkarak KOBİ'lere destek vermeyi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Bu yılın ortalarında yurtdışı kaynaklı 100 milyon doları, dış ticaretin finansmanı adına KOBİ'lerin hizmetine sunduklarını ve çok kısa bir süre içerisinde bu miktarı kredi olarak kullandırdıklarını anlatan Alpman, "Hizmet kalitemiz ve anlayışımız ile KOBİ'lerin beklentilerini karşılama becerimiz bizi daha yolun başındayken KOBİ ve ticari bankacılıkta önemli bir noktaya getirdi" değerlendirmesinde bulundu.

-"KOBİ VE TİCARET BANKACILIĞINDA İDDİALIYIZ"-

Alpman, bundan birkaç ay önce alınan yurtdışı kaynaklı kredinin çok kısa bir sürede KOBİ'lere cazip koşullarda finansman kredisi olarak dağıttıklarını, önümüzdeki dönemde Türk KOBİ'lerinin finansmanı için daha büyük miktarlarda kredi alabileceklerini kaydetti. Türkiye'deki iş yeri adetinin yüzde 99'unu ve istihdamın yüzde 77'sini oluşturan KOBİ'lerin, Türk ekonomisindeki önemine değinen Alpman, bu işletmelerin hakettikleri konuma gelebilmeleri için ülkemizin finans sistemine entegre olmaları konusunda destek olacaklarını belirtti. Alpman, KOBİ'lerle tam bir işbirliği içerisinde olacaklarını ve bu alandaki potansiyeli kendi tecrübeleriyle birleştirerek, KOBİ ve ticaret bankacılığında iddialı bir konuma gelmeyi hedeflediklerini vurguladı.

-"2009'DA 50 ŞUBEYE ÇIKACAĞIZ"-

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title