Haberler

Szymkowıak Kayıp

Trabzonspor Yönetimi, Miroslaw Szymkowiak'ın Gönderdiği Öne Sürülen, 'Futbolu Bıraktım. Trabzon'a Dönmeyeceğim' Şeklindeki Bildiriminden Sonra Görüşmek İstediği Polonyalı Futbolcusuyla Temas Kuramadı.

Trabzonspor yönetimi, Miroslaw Szymkowiak'ın gönderdiği öne sürülen, ''Futbolu bıraktım. Trabzon'a dönmeyeceğim'' şeklindeki bildiriminden sonra görüşmek istediği Polonyalı futbolcusuyla temas kuramadı.

''AVUKATIMLA KONUŞUN''

Bilgisayar çıkışlı ve üzerinde de Miroslav Szymkowiak'ın imzasının bulunduğu bildirimde Polonyalı futbolcunun bordo mavili kulüpten bundan sonra avukatıyla görüşülmesini istediği öğrenildi.

UEFA'YA BAŞVURULACAK

Trabzonspor yönetiminin ise kampa katılması gereken Szymkowiak'la öncelikle konuşmayı amaçladığı, kendilerine ulaşan bilgiyi doğrulattıktan sonra harekete geçeceği bildirildi. Yöneticiler, bildirimin Polonyalı futbolcuya ait olduğunun kesinleşmesi halinde konunun UEFA'ya taşınacağını söylediler.

Nuri BEKAR / TRABZON,(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title