Haberler

Swıssôtel Resort Bodrum Beach Açıldı

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde Çağdaş Holding bünyesinde yapımı tamamlanan Swissotel Bodrum Beach’in açılışına sanat, spor ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Çağdaş Holding bünyesinde yapımı tamamlanan Swissotel Bodrum Beach'in açılışına sanat, spor ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı.

Seçkin davetli topluluğunun katılımıyla hizmete giren Swissötel Resort Bodrum Beach, dünya çapındaki Swissötel Hotels & Resorts portföyünün en yenisi olarak, geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen görkemli partiyle kapılarını açtı.

Cemiyetten, iş ve spor dünyasından, medyadan çok sayıda ismin katıldığı gecede Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da konuşma yaptı.

Açılış gecesinde Adnan Polat, Ali Şen, Ertuğrul Özkök, Sadri Şener, Şansal Büyüka, Reha Muhtar, Erman Toroğlu, Oktay Kaynarca, Metin Şentürk ve otelin mimarı Gökhan Avcıoğlu gibi isimler yer aldı. Çağdaş Holding'in kurucusu Yüksel Çağlar ve eşi Canan Çağlar, oğulları Çağdaş Çağlar ve eşi Irmak Çağlar ile Dağlarca Çağlar geceye ev sahipliği yaptı.

Misafirlerine özel teşekkürlerini ileten Çağdaş Holding CEO'su Çağdaş Çağlar öncelikle Swiss Otel Bodrum Beach otel açılışına geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim diyerek başladığı konuşmasında; " Bu projenin hayata geçmesinde başta Yönetim kurulu başkanımız Yüksel Çağlar'a Sayın Gökhan Avcıoğlu ve Irmak Çağlar dahil, projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu önemli ve mutlu gecede, bizlerle olmanız bizim için büyük mutluluk ve onurdur. Herkese çok teşekkür ediyorum ve iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Sinema senfoni orkestrasının konserinde yerel türkülerin seslendirilmesi ile müzik ziyafeti yaşayan konuklar, Bond kızlarının yaptığı müzik ve çeşitli dans gösterileri ile muhteşem bir gece yaşadılar. Denizden yapılan havai fişek gösterilerinin ardından, eğlence ve açılış Otelin sahil bölümünde yapılan Dj Ozan Çolakoğlunun sahne aldığı After Parti ile sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Swissotel Bodrum Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title