Haberler

Swimming Fastest Kitabı

Swimming Fastest Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Swimming Fastest Kitabı kitabının kısa özeti.

Daha kuvvetli ve hiç olmadığı kadar daha hızlı yüzmeyi sağlamak için bilim bu kitap ile işe koyulmuştur. Bu kitap, çoğu yüzme koçu tarafından yarışmacı yüzme konusunda şimdiye kadar yazılmış en iyi kitap kabul edilen Swimming Faster'ın tümüyle gözden geçirilmiş halidir. Bu kitap ile Ernest Maglischo, kendi çalıştırdığı takımlara NCAA Division II'de 13 şampiyonluk kazandıran antrenman yöntemlerini destekleyen bilimi aktarmaktadır.

Swimming Fastest, kulaç teknikleri ve antrenman yöntemleri konusunda yüzme dünyasında ana referans kaynağı konumundadır. Maglischo, yüzücülerin ne yapması gerektiğine ilave olarak yüzme tekniklerinin ve antrenman yöntemlerinin neden rastgele değil de belirli bir şekilde yapılması gerektiğini de açıklamaktadır.

Kitabın başta gelen özelliği; serbest, sırtüstü, kurbağalama ve kelebek stil tekniklerinin çok kapsamlı anlatımıdır. 500'den fazla fotoğraf ve dünya klasmanı yüzücünün tekniklerini gösteren fotoğraf kalitesindeki çizim, metne destek olmaktadır. Stil tekniklerinin anlatımına, antrenman yöntemlerinin fizyolojik temeli ve ayrıntılı örnek alıştırmalar da eşlik etmektedir.

Swimming Fastest, bu işe ciddi bakan her yüzücü ve antrenörün faydalanacağı bir kitaptır. Bu kitap ile bilgilerinizi tazeleyin, tekniğinizi geliştirin, antrenmandan en fazla faydayı çıkarın ve önceki derecelerinizi geliştirin.

(Tanıtım Bülteninden)

Yazar: Ernest W. Maglischo

Yayınevi: Ekin Yayıncılık

ISBN: 9786054196159

Boyut: 210x280

Sayfa Sayısı: 784

Basım Yılı: 2011-12

Cilt Durumu: Karton

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title