Haberler

"Suyu Tasarruflu Kullanın" Uyarısı

Meteoroloji Malatya Bölge Müdürü Necip Duman, Bir Hafta Yağış Beklenmediğini ve Hava Sıcaklığının Mevsim Normallerinin Üzerinde Seyredeceğini Belirterek, Suyun Tasarruflu Kullanılmasını Tavsiye Etti.

Meteoroloji Malatya Bölge Müdürü Necip Duman, bir hafta yağış beklenmediğini ve hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini belirterek, suyun tasarruflu kullanılmasını tavsiye etti.

Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, önümüzdeki günlerde Basra'dan gelen sıcak havanın etkisine girileceğini dile getiren Meteoroloji Malatya Bölge Müdürü Necip Duman, "Mevsim normalleri 25 derece civarındayken, 30 derece civarında sıcaklık bekliyoruz. Yağış bekliyoruz" dedi.

Bu yılın ilk 4 ayında yağışın yüzde 30 az düştüğüne dikkat çeken Duman, "Mayıs ayının yağış ortalaması 48 kilogramdır. Bugüne kadar 25 kilogram yağış düştü" şeklinde konuştu.

Duman, yağışın genelde az olduğunu, bu nedenle suyun tasarruflu kullanılmasını tavsiye etti.

(NA-OÇ-Y) 20.05.2008 18:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title