Haberler

Suya Düşen Top Öğretmenin Hayatına Mal Oldu

Adıyaman'da Öğrencileriyle Birlikte Baraj Kenarına Pikniğe Giden Öğretmen, Suya Düşen Topu Almak İsteyince Boğularak Hayatını Kaybetti.

Adıyaman'da öğrencileriyle birlikte baraj kenarına pikniğe giden öğretmen, suya düşen topu almak isteyince boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Zeynep Turgut İlköğretim Okulu'nda fen bilgisi öğretmeni olarak 2 yıldan görev yapan Nusret Afşar (26), 18 öğrencisiyle Atatürk Baraj'ı Turuş Akpınar sahil şeridine pikniğe gitti. Öğrencileriyle oynadıkları topun baraj göletine düşmesi üzerine öğretmen Nusret Afşar, topu almak için suya girdi. Yaklaşık 5 metre kadar suda ilerleyen ve dengesini kaybeden Afşar, çırpınarak suda kayboldu. Öğrencilerin durumu bildirmesi üzerine 112 Acil Servis ekibi ve jandarma olay yerine geldi. Suda kaybolan öğretmenin cesedine ulaşmak için olay yerine çağrılan Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket dalgıç ekipleri, yaptıkları arama sonucu genç öğretmenin cesedine ulaştı. Adıyaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nusret Afşar'ın cesedi, buradaki işlemlerin ardından memleketi Adana'ya gönderildi. Hastaneye gelen Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve çok sayıda öğretmen de büyük üzüntü yaşadı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(AA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title