Haberler

Suudi Prensin Bodrum Hayranlığı (2)

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Prens Sultan Bin Abdülaziz, Bodrum'a hayran kaldı.

Geçen hafta sonu Bodrum'a gelen prensin beraberinde eşi ve çocuklarının da bulunduğu öğrenildi. Prensle birlikte ailesi dahil görevlilerle birlikte 50'ye yakın kişi olduğu belirtildi. Suudi veliaht prensin tatili için sosyetenin gözde mekanı Göltürkbükü sahilinde demirleyen 2'si mega motor yatın yanı sıra birde 26 metrelik motor yat bulunuyor. Biri beyaz diğeri mavi 2 motor yattan mavi renkli olan Golden Odssey lojistik amaçlı kullanılıyor. Yatta, deniz ulaşımı ve deniz sporları ile ilgili araçlar

bulunuyor.

Bodrum'a gelişinde önce Golden Shodow'a geçen prens daha sonra zodyakla eşi ve çocuklarının bulunduğu beyaz renkli 80 metre uzunluğundaki Golden Odyssey'e geçti. Prens Bin Abdülaziz'in beraberinde eşi, 2 kızı, 3 oğlu ve 8 yardımcısı bulunduğu, özel güvenlik görevlileri tarafından korunduğu belirtildi.

Prens Sultan Bin Abdülaziz'in Göltürkbükü'nde Maki Otelde geceliği 400 euroya iki oda kiraladığı ancak otelde gece konaklamadığı, sadece gündüz saatlerinde güneşlenmek ve akşam yemeği için bulunduğu, kaldığı yattan zaman zaman kendisinin kaptan yerine geçtiği zodyakla otel iskelesine yanaştığı öğrenildi.

Prensin, Maki Otel'de bir günlük için oda tuttuğu ve Göltürkbükü'nde bir gün kalacağını belirttiği ancak çevreyi çok sevdiği için bu süreyi 4 güne uzattığı belirlendi. Bugün otelden ayrıldıkları öğrenilen Veliaht Prens Bin Abdülaziz'in otelin fiyatını sorduğu ve otel hakkında araştırma yaptığı öne sürüldü.

Öte yandan Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın diş hekimi olduğu öne sürülen Ahmed Sawyet isimli bir Suudi'nin bir hafta önce ayrıldığı ifade edilen Maki Otelde beraberinde eşi, 4 çocuğu ve 1 dadı olduğu, bir kral dairesi, 2'de süit oda tuttuğu öğrenildi.

Otel Müdürü Tahir Menteşe, yerli ve yabancı birçok ünlüyü ağırladıklarını, bunların arasından prenslerinde olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Bodrum'a gelişinde prensi görenler çok mütevazi olduğunu söyledi. Prensin yemek için seçkin otelleri tercih ettiği, yemek mönüsünde ise ağırlıklı olarak deniz ürünleri olduğu öğrenildi. Prensin tatilinin ne zaman sona ereceği kesinlik kazanmazken, cumartesi günü bölgeden ayrılması bekleniyor.

(OU-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title