Haberler

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Dini Nikahlı Eşi Olduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Mısırlı bir kadın, bu yıl içerisinde Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile dini nikah yaptığını öne sürdü. Güvenlik nedeniyle kimliğini açıklamayan kadın, Kaşıkçı ile olan evliliğini bir Müslümanın eşi olarak tanınmak ve tüm haklarını almak istediği için açıkladığını söyledi.

Cesedi halen bulunamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın özel hayatı ile ilgili yeni fotoğraflar ortaya çıktı. İsmi açıklanmayan Mısırlı kadın, Washington Post gazetesine bu nikahı anlatırken yasal haklarının tanınması gerektiğini söyledi.

KAŞIKÇI'NIN ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın özel hayatı ile ilgili yeni görüntüler ve iddialar ortaya çıktı.

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Dini Nikahlı Eşi Olduğu Ortaya Çıktı

"KAŞIKÇI İLE DİNİ BİR TÖRENLE EVLENDİK"

Washington Post'ta yer alan habere göre, Mısırlı bir kadın bu yıl içerisinde Kaşıkçı ile dini bir törenle evlendiğini öne sürdü. Güvenliği ve işiyle ilgili endişeleri nedeniyle sadece isminin ilk harfini ve soy ismini veren H. Atr isimli kadın, Kaşıkçı ile olan 'evliliğini' bir Müslümanın eşi olarak tanınmak ve tüm haklarını almak istediği için açıkladığını söyledi.

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Dini Nikahlı Eşi Olduğu Ortaya Çıktı

KAŞIKÇI AİLESİ, KONUYLA İLGİLİ YORUM YAPMAYI REDDETTİ

Mısırlı kadın, Washington Post'la Kaşıkçı ile olan mesajlaşmalarını ve düğün töreninin de içerisinde olduğu bazı fotoğrafları paylaştı. Törenin, Washington'da yapıldığı kaydedildi. Kaşıkçı ailesi üyeleri konuyla ilgili yorum yapmayı reddetti.

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Dini Nikahlı Eşi Olduğu Ortaya Çıktı

"CEMAL BANA BU KADINDAN HİÇ BAHSETMEDİ"

Gazetenin telefonla ulaştığı Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, "Cemal bana bu kadından hiç bahsetmedi. İnsanların Cemal'le ilgili sahip olduğu düşünceleri neden değiştirmeye çalışıyor? Ne istiyor? Bunun Cemal'i kötülemek ve itibarını sarsmak için bir girişim olduğundan şüpheleniyorum" ifadelerini kullandı.

H. Atr'ın Kaşıkçı'nın meşru eşi olduğunu kanıtlaması durumunda, Kaşıkçı ailesinin Suudi Arabistan'dan alacağı herhangi bir tazminattan pay alabileceği belirtiliyor. Ancak Atr'ın öne sürdüğü evliliğin yasal pozisyonu da tartışmalı bir durumda.

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Dini Nikahlı Eşi Olduğu Ortaya Çıktı

EVLİLİK FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Atr, evlilik fotoğrafları ve diğer kanıtları Ortadoğu'daki bir ülkede bulunan Suudi Arabistan ve Türkiye konsolosluklarına teslim ettiğini belirtti. Washington Post bu fotoğraflardan bazılarının bu hafta içerisinde Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı destekleyen Twitter hesaplarından paylaşıldığına dikkat çekti.

Cemal Kaşıkçı'nın yakınlarına Hatice Cengiz ile resmi nikah kıydıktan sonra Mısırlı kadınla dini evliliğini sonlandırmak istediğini söylediği iddialar arasında. Bir diğer iddiaya göre de bu evlilik daha önce bitti.

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Dini Nikahlı Eşi Olduğu Ortaya Çıktı

"ONU ÖLDÜRECEKLERİNİ ASLA DÜŞÜNMEDİ"

Mısırlı kadın 50 yaşında olduğunu ve bir Körfez ülkesinde yaşadığını belirtirken, Kaşıkçı ile 10 yıl önce bir medya forumunda tanıştığını ancak aralarındaki ilişkinin geçtiğimiz yıl başladığını söyledi. Atr, Kaşıkçı'yı son olarak Eylül ayında gördüğünü, Suudi gazetecinin Suudi Arabistan hükümetinin kendisine karşı bir misilleme yapabileceği yönündeki endişelerini ara sıra dile getirdiğini ancak hayatının tehlikede olduğunu düşünmediğini belirtti.

"Onu öldüreceklerini asla düşünmedi" diyen Atr, "Onu kaçırıp dövebileceklerini biliyordu ancak asla bu kadar ileri gideceklerini düşünmedi" ifadelerini kullandı.

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Dini Nikahlı Eşi Olduğu Ortaya Çıktı

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Dini Nikahlı Eşi Olduğu Ortaya Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cemal Kaşıkçı Washington Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title