Haberler

Suudi Arabistanlı Kadın Sürücü F1 Aracı Kullandı

Güncelleme:

Suudi Arabistanlı Aseel el-Hamad, ülkesinde kadınlara trafiğe çıkma izninin verildiği gün Fransa'da Formula 1 otomobili kullandı.

Suudi Arabistan Motor Sporları Federasyonunun ilk kadın yönetim kurulu üyesi Aseel el-Hamad, araç kullanmalarına serbesti getirilen ülkesindeki hemcinsleri adına bir ilke imza attı.

RENAULT'NUN DİREKSİYONUNA GEÇTİ

Renault Formula 1 Takımı'ndan yapılan açıklamaya göre, el-Hamad, sezonun 8. yarışı Fransa Grand Prix'si öncesi gerçekleşen geçit töreninde F1 otomobilinin direksiyonuna geçti.

El-Hamad, 10 yıl sonra Formula 1 takvimine dönen Fransa Grand Prix'sine ev sahipliği yapan Paul Ricard Pisti'nde, Renault'nun 2012 sezonundaki aracı E20'yi sürdü.

Kaynak: AA / Dünya

Komik - İlginç Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

Arda:

Arabistanda kadınlar demeki bu zamana kadar hep ezildi Allah bilir baska ne yasaklar var Kadınlar karsı adamlar petrol bulana kadar fakirlik cekiyorlardi petrol cıkınca parayi bulunca 4 er Hatun almaya Saraylarda yatmaya Kadını hice saymayı basladı. Ama birgün gelicek elerindeki o petrol bitecek bakalım ozaman ne yapacaklar parasiz kalınca

12
88
yanıtYanıtla
Marcus:

böyle yasaklardan sonra bu tip açılımlar toplumlarda bölünmelere yol açar. Suudi arabistan sert bir ayrılıkla iç içedir.

6
33
yanıtYanıtla
YASEMİN:

Başı göğe ermiştir şimdi.

6
10
yanıtYanıtla
sevda nur:

bunlari biraksaniz adami yerler görgüsüzler

3
6
yanıtYanıtla
papaz:

belli olir,,sen yemişsin adamı:)) hahaha

yanıt3
yanıt0
??:

konunun kadının direksiyon başına geçtiğini değil Arabistan''da böyle bir durumun gerçekleşmesinin olduğunu anlamayacak kadar yoz musun ?

yanıt5
yanıt0
mamilleyn:

bunlar vahabi karilari bunlar arabada kullanir videskoluda

7
1
yanıtYanıtla
Gercekler:

Bu avrupada ne kadar merakliymiş suudi arabistandan bir kadin gelsede araç kullandirsak diye...yillarca beklemisler bu günü..işlerine geldimi nasil üşüşüyor bu avrupali akbabalar...

4
3
yanıtYanıtla
Wwwwwww:

Allah bu koyunların belasını versin

1
3
yanıtYanıtla
yaaaavvvheeehee:

ben acaba orada cekicilik yapabilirmiyim bencekici hatun yoldakalirsa cekerim aracini sota biyere kaza olmasindiye

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title