Haberler

Sütlüce'de Sıcak Saatler! Rektörün Polis Koruması, Polise Ateş açtı

Güncelleme:

İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Ekren'in polis koruması, onu gözaltına almak üzere üniversite binasına gelen polislere ateş açtı; gözaltı işlemi yapan polisler de ateşle karşılık verdi.

Sütlüce'deki İstanbul Ticaret Üniversitesi yerleşkesinde silah sesleri duyuldu, hareketli dakikalar yaşandı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ZORLUK ÇIKARDI

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin Sütlüce'deki yerleşkesine iddiaya göre darbe girişimi soruşturması çerçevesinde operasyona gelen polis ekiplerine bir güvenlik görevlisi zorluk çıkardı.

3 KİŞİ GÖZALTINDA

Güvenlik görevlisinin havaya ateş açması sonrası polis, üç kişiyi gözaltına alırken, sıcak dakikalar kameralarca kaydedildi.

HAVAYA ATEŞ AÇTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bu sabah saatlerinde darbe girişimi soruşturması çerçevesinde İstanbul Ticaret Üniversitesi'ne operasyon gerçekleştirdi. Bu sırada üniversitede güvenlik görevlisi olduğu iddia edilen bir kişi polislere direnerek havaya ateş açtı.

KİMLİKLERİ HAKKINDA BİLGİ VERİLMEDİ

Polis ekipleri yaptığı operasyonda güvenlik görevlisinin silahını alarak etkisiz hale getirdi. Operasyonda üç kişi gözaltına alınırken, gözaltına alınanların kimlikleri hakkında bilgi verilmedi.

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Sıcak dakikalar kameralarca saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde Özel Harekat polisleri binaya giriyor ve üç kişiyi yere yatırıyor. Ardından gözaltına alınan şahıslar polis otosuna bindirilerek emniyete götürülüyor.

İlgili Haberler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

makarkafalar oku:

allah aşkına şu islamla yönetilen ülkelerin eknomik durumuna ve ic savaş dış savaş kan gölü terör, , kuranda huzur varda yöneten huzur vermiyor, işte şu ülekeler, sudiarabistan, afganistan türkiye suriye ırak iran pakistan, endonozya, al birini vur ötekine hepisde amerika ve avrupanın yasalarını uygulamak zorundalar, yabi hiristiyan diz cöktürüyor, , bu gün bindiz araclar cep telleri saat, ve ithalat ihracat onların emir komutası altında, mekke ye siwis hilton yaptılar, anladınız siz,

44
6
yanıtYanıtla
dadaş 25:

vallahi billahi bunlar şizofren. . . asıl örümcek kafalı halen bu fetöşe inananlar. . . ya geri zekalımı bunlar anlamadım. . . mal mal. . .

16
23
yanıtYanıtla
ali:

din ile devlet işini din ile askeri işini ayırmazsan ülke bozulur atatürk gerçekten dahi bir insanmış filozof mübarek bak bunlar birbirine karıştmı rüşvette darbe vs herşey geliyor

26
7
yanıtYanıtla
Turkiye:

Turkiye Cumhuriyyetinin bu duruma gelmesinin bas mimari Bahceli Bahceli. Seni Allah hic affetmesin. Uzerindeki kanlarin hesabi mahserde soruldugunda ne cevap verecen. Sen miydin muhalif parti senmiydin demokrasi yanlisi. MHP nin basinda sen olmasaydin akli basinda ulke sevdalisi Cumhuriyet sevdalisi insan gibi insan olsaydi ulke bu duruma gelirmiydi. Darbe asla olmazdi Doguda bunca kan akmazdi.

14
5
yanıtYanıtla
osman:

Bahçeli ne yaptı lan

yanıt3
yanıt6
Cevap:

Nemi yapti. Koalisyon kurulsa kac parti birlesecek ortak kararlarla ulkeyi yoneteceklerdi. Bir birlik olacakti. Kutuplasma derinlesmeyecekti. Demokrasi one cikacakti. Darbe olma ihtimali olmazdi. Dogu bu kadar kan golune donmezdi sehirler yerle bir olmazdi. Ya Bahceliniz senelerdir borkurt isareti yapmzk ve el opturmekten baska ne yapti ki. Soylermisiniz ulke icinne ne yapti. Hangi tasin altina elini koydu.

yanıt3
yanıt0
Inadina islam:

ABD Medyası Haddini Aştı! Darbeye Karşı Duran Halka Hakaret Etti ABD''nin muhafazakar kanallarından Fox News''in internet sitesinde Ralph Peters imzalı ''Türkiye''nin son umudu da öldü'' başlıklı makaleye yer verildi. Makalede, darbenin Türkiye''deki İslamcılaşmayı durdurmak için son umut olduğu, batılı liderler her ne kadar darbe girişimini kınamak için uğraşsalar da kazanacakları tek şeyin ''Avrupa''nın kapılarına dayanmış zehirli bir İslam rejimi'' olacağı öne sürüldü [NOT:ABD]

7
11
yanıtYanıtla
DSDSD:

GÜNDEMDE Bİ İNSAN OL AKP Yİ SEVME YADA ELEŞTİR, YA GÖZ ALTINA ALINIYORSUN , İŞ YERİN VARSA MALİYECİ BASIYOR, ADAMLARIN 1 GIRAM ELEŞTİRİYE TAHMÜLÜ YOK, , HEPİMİZ SUSUCAZ, , OLAY BU, HER TV KANALINDA RTE İNTERNETTE NEREYE TIKLARSAN RTE, , BU NASIL ADALET ANLAMAK MÜMKÜN DEYİL, AVRUPADA YAPMAK İSTİYOR AYNISINI AKP AMA AZAR YİYORLAR EN SON MUHAMMEDALİNİN CENAZE TÖRENİDNE PAPAZ NE DEDİ, KÜRDLERİ NEDEN ÖLDÜRÜYORSUN AKP HEYETİ ANINDA GELDİLER,

10
6
yanıtYanıtla
anti laik:

Yeni Türkiyede hainlere geçit yoook

10
5
yanıtYanıtla
emmi:

PÖH deki yigitlere bak, Rambo masallah, savulun ulen, indirin hainleri!!!

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title