Haberler

Susurluk Emniyetinden Öğrencilere Konferans...

Balıkesir'in Susurluk İlçesi'nde Emniyet Tarafından Düzenlenen Konferansta Öğrenciler Uyuşturucu Hakkında Bilgilendirildi.

Balıkesir'in Susurluk İlçesi'nde emniyet tarafından düzenlenen konferansta öğrenciler uyuşturucu hakkında bilgilendirildi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü'nün İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı işbirliği kapsamında düzenlenen seri konferanslar devam ediyor. İl genelindeki liseli gençlerin şiddet, terör, uyuşturucu ve madde bağımlılığı konularında bilgilendirilip, eğitilmelerini amaçlayan konferanslardan biri de Susurluk'ta gerçekleşti. İki ayrı program halinde yapılan konferanslardan ilki Anadolu Lisesi salonunda Anadolu Lisesi, Susurluk Lisesi ve İmam Hatip Lisesi'nden 375 öğrencinin katılımıyla yapılırken, Endüstri Meslek Lisesi salonundaki ikinci konferans programına da Endüstri Meslek ve Kız Meslek Lisesi'nden 353 öğrenci katıldı. Gençler, uzman personel tarafından görsel sunum eşliğinde şiddet, terör, uyuşturucu ve madde bağımlılığı konularında bilgilendirildiler. Konferansın panelistleriden Balıkesir Çocuk Şube Müdürü Erkay Erten, "Gençleri suça iten sebepler, iletişim ve şiddet", Terörle Mücadele Şubesi'nden Erdal nakışlı, "Terör örgütlerinin gençleri kazanmak için kulanmış olduğu taktik ve yöntemler", Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Şubesi'nden Başkomiser Oğuz Olgun, "Madde bağımlılığı" konularında liseli gençleri bilgilendirdi.

(YU-MŞ)

28.03.2007 17:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title