Haberler

Sussex Düşesi Meghan Markle, Mutfağa Girdi

Güncelleme:

İngiltere'de, Sussex Dükü Prens Harry ile gerçekleştirdiği evlilik ile gündeme gelen Meghan Markle, mutfağa girerek yemek yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Sosyal medyayı etkin kulanan Sussex Dükü Prens Harry'nin eşi Meghan Markle mutfağa girerek yemek yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Sussex Düşesi Meghan Markle bir restoranın mutfağını sürpriz şekilde ziyaret etti. Markle, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Markle'ın yazdığı yemek kitabının geliriyle açılan mutfakta sıcak şekilde karşılanan Düseş, takipçilerinden tam not aldı.

Sussex Düşesi Meghan Markle, Mutfağa Girdi

KIYAFETİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Öte yandan takipçileri tarafından Markle'nin kıyafeti çok beğenildi. Markle'nin paylaşımına yorum yapan bir takipçisi, "Prens Harry ile çok yakışıyorsunuz. Çok güzelsiniz." yorumunu yaptı.

Sussex Düşesi Meghan Markle, Mutfağa Girdi

Sussex Düşesi Meghan Markle, Mutfağa Girdi

Sussex Düşesi Meghan Markle, Mutfağa Girdi

Sussex Düşesi Meghan Markle, Mutfağa Girdi

Sussex Düşesi Meghan Markle, Mutfağa Girdi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Meghan Markle Sosyal Medya Prens Harry Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

Mine:

Kız nasıl dayandın kadınlar kat kat giymişler ortalık ter kokusundan geçilmez hale gelmiş

25
2
yanıtYanıtla
ers:

o senin kokun olmasın. . .

yanıt1
yanıt11
Adınızı Yazın:

çok çirkin

8
10
yanıtYanıtla
ARKADAŞ:

ASGARİ ÖCRET EN AZ 3000 OLMALI ARKADAŞ GEÇİNEMİYORUZ DOMATEZ 5 LİRA OLMUŞ MARKETE GİRİYORSUN 250 LİRADAN AŞAĞI ÇIKMIYORSUN

17
1
yanıtYanıtla
MEHME:

Çirkin kadın, hepsi reklam,kıyafetler çirkin ve monarşiler halk sırtına yasıyorlar. Çalışanlar ve insanlar kraliçece onun tüm akrabalarina büyük vergi ödüyorlar .

13
3
yanıtYanıtla
asiller:

bu kraliyet ailesine hayranım. . . çok asiller. ve çok adiller. ve çok uygar bir yönetim kurmuşlar

10
6
yanıtYanıtla
emre:

ingiltere asşlliğini ve kanunlarını Osmanlıdan almıştır. birşeyin taklidine değil aslına hayran olunuz bence

yanıt5
yanıt4
emre ötede bayıl lütfen:

ya emre git ötede bayıl ya. osmanlı 1800 lü yılların sonunda ıslahat tanzimat vs. ile demokrasinin ucundan geçmeye çalışırken, ingiltere 1200 lü yıllarda magna karta ile kralın yetkilerini sınırlandırmıştır. fuzuli 16. yüzyılda osamnlının en parlak döneminde SELAM VERDİM RÜŞVET DEĞİL DİYE ALMADILAR'''' diyerek en parlak olduğu dönemde bile kokuşmuşluğu dile getiriken, ingilterede hakimlerin maaşı bile yok. açık çek veriyor devlet hayatı boyunca namaerde muhtac olmasın diye. boş konuşma o yüzden

yanıt2
yanıt2
medeni:

siyahlı kız daha güzel düşeş denilen kadını hizmetçi sandım tipiyle ilgili konuşamam çünki dinen izin yok.

6
9
yanıtYanıtla
Herif:

yav güzel görmesek gandıracaksınız. Yanındaki türbanlı daha güzel

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title