Haberler

Süslü Kadınlar Egzoz Kokusuna Karşı Pedal Çevirdi

Süslü kadınlar egzoz kokusuna karşı pedal çevirdi

ELAZIĞ - Elazığ'da süslü kadınlar, egzoz kokusuna karşı pedal çevirdi.

Elazığ'da Süslü Kadınlar Bisiklet Turu'nun 2'ncisi gerçekleştirildi. Elazığ'da bu yıl 2'ncisi düzenlenen ve yaklaşık 50 kadının katıldığı etkinlik kapsamında, Ahmet Aytar Meydanı'nda başlayan tur Kültür Park'ta sona erdi.

Türkiye'de 6'ncı kez düzenlenen süslü kadınlar bisiklet turunun Elazığ'da 2'ncisini gerçekleştirdiklerini belirten Mehtap Yavuz, "Geçen yıl büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirdik. Bu yıl da aynı heyecanı taşıyoruz. Bu turu yapmamızın sebebi Avrupa hareketlilik haftası kapsamında, dünya otomobilsiz kentler günü kutlanıyor. Biz de buna vurgu yapmak istiyoruz. Yolların sadece motorlu taşıtlara ait olmadığını göstermek istiyoruz. Bu yüzden süslü, renkli, eğlenceli bir şekilde dikkat çekmeyi amaçlıyoruz. Aynı zamanda kadın bisikletlilere de dikkat çekmek istiyoruz. Bisikletin sadece erkekler tarafından kullanılan bir vasıta olmadığını biz biliyoruz. Bu etkinlikte daha da vurgulamak istiyoruz. Bundan sonra kadınların daha görünür olduğu farkındalık etkinliklerine devam edeceğiz. Turumuz Ahmet Aytar Meydanı'ndan başlıyor. Vali Fahri Bey caddesinden Gazi caddesine döneceğiz. Daha sonra Zübeyde Hanım caddesi boyunca devam edeceğiz. Çaydaçıra kavşağından döndükten sonra da Kültür Park'ta turumuz sona erecek. Yaklaşık olarak 50 kişi var." dedi.

Birbirinden güzel kadınların bugün yolları mazot yerine parfüm kokutacaklarını söyleyen bisiklet tutkunlarından Rabia Koşar, "Türkiye geneli yılda 1 kez düzenlenen süslü kadınlar bisiklet turuna katılıyoruz. Geçen sene de bu etkinliğimizi yapmıştık. Bu yıl daha kalabalık ve daha güzel bir şekilde etkinliğimiz devam ediyor" şeklinde konuştu.

Geçen sene de süslü kadınlar bisiklet turuna katıldığını dile getiren Seda Karabulut ise, "Bu etkinliğimiz Elazığ'da geçen yıl ilk defa düzenlenmişti. Bu yıl 2'nci etkinliği düzenliyoruz. Normalde bizim Elazığ halkımız alışkın değildi. Geçen yıldan bu zamana kadar biz halkımızı alıştırdık. Bu tür etkinliklerle bütün kadın arkadaşlarımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Etkinliğe ilk kez katılan Nida Saltık'da, "Çok heyecanlıyım. Ayrıca bisiklete binmeyi de çok seviyordum. Daha önce haberim olsaydı katılırdım. Bir arkadaş vesilesiyle katıldık." diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title