Haberler

Süslü Kadınlar"Dan Bisiklet Turu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Grup adına Hülya Avdan'ın konuşması- Bisiklet etkinliğinden detaylar - Dünya Otomobilsiz Kent Günü dolayısıyla bir gurup kadın bisikletlerle şehir tur attı Eskişehir'de sosyal medya üzerinden örgütlenen bir grup kadın, 22 Eylül Dünya Otomobilsiz Kent Günü dolayısıyla bisikletlerle kentte tur attı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Grup adına Hülya Avdan'ın konuşması- Bisiklet etkinliğinden detaylar - Dünya Otomobilsiz Kent Günü dolayısıyla bir gurup kadın bisikletlerle şehir tur attı Eskişehir'de sosyal medya üzerinden örgütlenen bir grup kadın, 22 Eylül Dünya Otomobilsiz Kent Günü dolayısıyla bisikletlerle kentte tur attı."Süslü kadınlar bisiklet turu" sloganıyla Odunpazarı Meydanı'nda bir araya gelen kadınlar adına açıklama yapan Hülya Avdan, etkinliğin üç yıl önce başlatıldığını söyledi.Etkinliğin Eskişehir'de ilk defa gerçekleştirildiğini belirten Avdan, "Burada Dünya Otomobilsiz Kent Günü dolayısıyla toplandık. Biz de bisikletlilerin trafiğe ve günlük hayatına katılmaları için düzenledik. İnsanların genel olarak Eskişehir'de daha çok kullanmalarını istiyoruz. Kadınlarda daha özgür ve daha rahat ulaşım sağlayan bisikleti daha çok kadının kullanmalarını istiyoruz" dedi.Etkinliğe katılan kadınlar bisikletlerinin zillerini çalarak çeşitli sloganlar eşliğinde bisikletleriyle şehir turu gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Odunpazarı Eskişehir Eylül Avdan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title