Haberler

Suskunluk Bitti!

Yeliz, 15 Yıllık Suskunluktan Sonra 'Haykırdım Sessizce' Albümüyle Müzik Piyasasına Bomba Gibi Bir Giriş Yaptı!

YELİZ, 15 YILLIK SUSKUNLUKTAN SONRA 'HAYKIRDIM SESSİZCE' ALBÜMÜYLE MÜZİK PİYASASINA BOMBA GİBİ BİR GİRİŞ YAPTI!

15 yıl önce müzik dünyasından elini eteğini çeken sessizliğe bürünen Yeliz, 'Haykırdım Sessizce' albümü ile yeniden müzik severlerin karşısında. Prodüktörlüğünü Özgür Aras'ın yaptığı albümde birbirinden güzel yepyeni şarkılar yer alıyor. Tamer Gürsoy, Selahattin Erhan, Tuğrul Dağcı söz ve besteleri Caner Tepecik ve Kıvanç K. düzenlemelerinin yer aldığı albümün süpervizörlüğünü Yonca Evcimik ve Özgür Aras yaptı.

Yaşar Saraçoğlu'nun çektiği fotoğraflar ile Yeliz adeta yıllara meydan okuyor. 15 yıl ortalarda olmayan ve gözlerden uzak bir yaşam süren Yeliz'in sesinin ve fiziki güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediğinin kanıtı adeta. Yeliz, 'Ben bu albüm ile yeniden doğdum. Yonca ve Özgür benim yeniden gülmemi sağladılar. Beni uyandığım yerden uyandırdılar. Onların hakkını asla ödeyemem' diyerek duygularını dile getiriyor.

Albüm kayıtları sırasında Yeliz'i bir an olsun yalnız bırakmayan müzik dünyasından birçok ünlü isim aynı zaman da şarkılara vokal yaptı. Albümdeki en büyük sürpriz ise 'Şarkı Söylemek Lazım' yarışmasındaki Semih Saygıner'in sesiyle albüme katılması! Yeliz ile düet yapan Semih Saygıner, 'Bu benim için büyük bir onur. 15 yıl önce zirvede olan ünlü bir ismin albümünde düet yapacağımı söyleselerdi gülerdim. Ama bu mutluluğu bana yaşattığı için Yeliz ve ekibine çok teşekkür ediyorum' diyor.

Bir dönem müzik dünyasını sallayan 'yalan' isimli şarkıya 'Haykırdım Sessizce' albümünde yeniden yer verilmiş. 'Yalan' şarkısının iki versiyonu yer alıyor albümde. 'Yalan' şarkısı heyecanından ve dinamiğinden yıllar geçse de hiçbir şey kaybetmiyor. Bugün bile izleyiciyle buluştuğu zaman o heyecan bir kez daha yaşanıyor. DMC etiketi ile çıkan albümün ilk klip şarkısı 'Gidersen Git' isimli şarkıya çekilecek. Yönetmenliğini ise Tayfun Dinçer yapacak.

Prodüktörlüğünü Özgür Aras'ın yaptığı albüm daha çıkmadan günler öncesinden sipariş aldı. Gelen siparişler karşısında gözyaşlarını tutamayan Yeliz, 'Günden güne heyecanım büyüyor. Kocaman oluyor. Siparişler geldikçe ben yerimde duramıyorum. Özgür ve Yonca ile başlayan ikinci hayatım çok güzel ilerliyor. Benim yanımda olan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. Bu yürek git gide kocaman oluyor. Sizler ile daha da büyüyecek. Benim yüreğimde yer aldığınız için şimdiden binlerce teşekkürler. Umarım ben de sizin yüreğinize dokunabiliyorumdur" diyerek akıttığı gözyaşlarının mutluluk gözyaşları olduğunu söylüyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title