Haberler

Susiç: ''iyi Bir Oyunun Ardından Haklı Bir Galibiyet Aldık''

Turkcell Süper Ligi'nin 8. Hafta Karşılaşmasında Çaykur Rizespor Sahasında Gaziantepspor'u 2-0 Mağlup Etti. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, Maçın Ardından Düzenlediği Basın Toplantısında, Futbolcuların İyi Bir Oyun Ortaya Koyduğunu Belirterek, ''bu Maçın Çok Zor Olacağını Biliyordu...

Turkcell Süper Ligi`nin 8. hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor sahasında Gaziantepspor`u 2-0 mağlup etti.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, futbolcuların iyi bir oyun ortaya koyduğunu belirterek, ``Bu maçın çok zor olacağını biliyorduk. Bilhassa forvette Gaziantepspor`un çok iyi oyuncuları var. Geçen hafta Vestel Manisaspor maçında çok erken bir gol yiyerek oyundan düşmüştük. Bu akşam da şans bizdeydi. İlk yakaladığımız topla golü bulduk ve maç bu dakikadan sonra daha rahat oldu`` dedi.

Gaziantepspor galibiyetinin kendilerini tehlikeli bölgenin dışına taşımaya başladığını ifade eden Susiç, ``İyi bir oyunla haklı bir galibiyet aldık. Bu galibiyetle yukarılara doğru tırmanışa geçtik. Lige verilecek arayı en iyi şekilde değerlendirerek, hakettiğimiz galibiyetleri almak istiyoruz. Altan`ın erken sakatlanması ve maçı bırakması bizi üzdü. Altan olduğu zaman takımın çehresi değişiyor`` diye konuştu.

Çaykur Rizespor Kaptanı Altan Aksoy da sakatlanıp oyundan çıkmasının kendisini üzdüğünü ifade ederek, ``Maç başında zorlayabileceğim yere kadar zorlamak istemiştim. Gol atarak oyundan çıkmam beni mutlu etti. Ben çıktıktan sonra da arkadaşlarım çok iyi mücadele ettiler. İyi takım olma yolunda çok iyi işler yapmaya başladık. Daha da iyi olacağız`` dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Walter Zenga ise oyunun hemen başında yenik duruma düştüklerini belirterek, ``Erken gelen gol sonrası takım olarak birbirimizi destekleyemedik. Ardından 2. golü yedik. Bu dakikalardan sonra gol pozisyonları bulduk, fakat bunları değerlendiremedik. Artık bu maçı unutmalıyız`` diye konuştu.

En kısa sürede çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Zenga, ``Hedefimiz en kısa sürede ligde yukarılara tırmanmaktır. Alt sıralardan bir an önce üst sıralara doğru çıkmak istiyoruz. Lige verilen arayı en iyi biçimde değerlendireceğiz`` dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title