Haberler

Suşehri'nden Kısa Kısa

Suşehri Devlet Hastanesine 5 Uzman ve Bir Pratisyen Hekimin Atamasının Yapıldığı Bildirildi

Suşehri Devlet Hastanesine 5 uzman ve bir pratisyen hekimin atamasının yapıldığı bildirildi.

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, bölge hastanesi konumunda olan Suşehri Devlet Hastanesine Sağlık Bakanlığı tarafından 5 uzman ve bir pratisyen hekimin atamasının yapıldığını ve uzmanların önümüzdeki haftalarda göreve başlayacaklarını söyledi.

Hastanelerdeki doktor sayısını artırmak için yaptıkları girişimler sonucu Ortepedi Uzmanı Albert Çokar, İntaniye Uzmanı Münür Hançer, Üroloji Uzmanı Mustafa Yaşar Yalçın, Göz Hastalıkları Uzmanı Mustafa Sait Polat, Genel Cerrahi Uzmanı Zülfü Beyhan ve Pratisyen Hekim Volkan İpgü'nün atamasının yapıldığını ifade eden Yüce, 'Bu konuda bizlere destek veren, doktor atamasında yardımcı olan AK Parti Sivas Milletvekilimiz Selami Uzun'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'e ve diğer milletvekillerimize teşekkür ediyorum' dedi.

- AK PARTİ ESKİ VE YENİ YÖNETİMİ BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Suşehri İlçe Teşkilatı'nın yeni ve eski yönetim kurulu üyeleri, birlik beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

İlçede bulunan Suvadi Otel'de gerçekleştirilen yemekte konuşan AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Suşehri'ne ve ilçe halkına hizmet etmek için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Bunun gönül işi olduğunu ifade eden Yüce, 'Bu iş gönül ve sevda işidir. Gerekirse işimizden, gerekirse zamanımızdan ayırarak bu sevdamıza gece gündüz çalışacağız' dedi.

Eski AK Parti İlçe Başkanı Sururi Koçali ise partinin kurucu başkanlığı görevinden ayrıldığı güne kadar ilçeye güzellikleri getirmek için uğraştıklarını kaydederek, 'Tabi ki bu çalışmaları sadece ben değil, bir ekiple birlikte yaptık. Bu bayrak yarışını artık yeni arkadaşlarımıza devrettik' ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından yeni ile eski yönetim üyelerinin öneri ve teklifleri dinlendi.

- SUŞEHRİ 1.ÇOCUK ŞÖLENİNE YAĞMUR ENGELİ

Suşehri Belediyesi'nin düzenlediği çocuk şöleni yağmur yağışı nedeniyle ertelendi.

Eski sebze pazarında bu yıl ilki düzenlenen olan şölen için sabah erken saatlerde organizasyonu yapan firma tarafından getirilen çocuk oyun gruplarından oluşan malzemeler, yoğun yağmur yağışı nedeniyle kurulamadı.

Kurulacak olan çocuk oyun gruplarında oynamak için gelen çocuklar, palyaçolar tarafından yapılan gösterilere yağmur altında eşlik etti. Çocuklarla birlikte yağmurun dinmesini bekleyen Belediye Başkanı Sedat Sel, yağmurun şiddetinin artırması üzerine şenliklerin ertelendiğini belirtti.

Pazartesi ve salı günü oyun gruplarının yağmur yağmaması durumunda kurulacağını söyleyen Sel, 'Çocuklarımız için ilk defa ilçede çocuk şöleni yapacaktık. Fakat yağmur yağışı buna el vermedi. Fakat çocuklarımız palyaçolar ile birlikte kısa zamanlı güzel bir anı yaşadılar' dedi.

- ÖĞRENCİLERİN YATILI VE BURSLULUK SINAV HEYECANI

Suşehri'nde 2010 yılı Parasız Yatılı ve Bursluluk Sınavları ile Seviye Belirleme Sınavları yapıldı.

Suşehri Hürriyet İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Kemalpaşa İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen sınavlarda, Suşehri, Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova ilçelerinden 500 ilköğretim öğrencisi ter döktü.

Sınavların yapıldığı okulları gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler, '2010 yılı Parasız Yatılı ve Bursluluk Sınavları ile Seviye Belirleme Sınavlarını Suşehri'ndeki 3 okulumuzda gerçekleştirdik. Bu sınavlara 500 öğrencimiz sınavlara girdi' dedi.

(FK-DOĞ-RDE) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title