Haberler

Suşehri'nde Yeni Eğitim-öğretim Yılı Hazırlıkları

Sivas'ın Suşehri İlçesinde 2007-2008 Eğitim-öğretim Yılında Minik Öğrencilere Hizmet Verecek Olan Emine Birler Anaokulu, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılına Tüm Hazırlıklarını Yaparak Başlayacak.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 2007-2008 eğitim-öğretim yılında minik öğrencilere hizmet verecek olan Emine Birler Anaokulu, yeni eğitim ve öğretim yılına tüm hazırlıklarını yaparak başlayacak.

Çalışmalar hakkında bilgi veren okul yetkilileri, Hürriyet İlköğretim Okulu içerisinde 2002 yılında açılan Emine Birler Anaokulu'nun yeni eğitim yılı hazırlıklarını tamamladığını belirtti. Okulda başlatılan tadilat çalışmalarının tamamlandığını belirten yetkililer, "100 öğrenci kapasitesi bulunan Emine Birler Anaokulu yeniden boyandı. Bina içi ve dışına yeni bir görünüm verildi. Kurum tabelası değiştirildi. Sınıfların yer döşemesindeki kullanılan halılar yıkatıldı" dedi.

17 Eylül 2007 Pazartesi günü itibariyle tamgün eğitime başlayacaklarını kaydeden yetkililer, "Eğitimimizde 3 öğün yemek çıkacak. Okul lavabolarında sıcak su akacak. Özel bir anaokulu imkanlarının sunulduğu okulda ücretler ise beslenmesiz öğrenciler için 15 YTL, 1 öğün yarım gün 45 YTL, 2 öğün yarım gün 65 YTL ve 3 öğün tam gün 100 YTL'dir. Emine Birler Anaokulu'nun eğitimi sabaha saat 08.00'de başlayıp kahvaltı, sanat etkinlikleri, Türkçe, din etkinlikleri, drama öğle yemeği, dinlenme, oyun, fen ve

matematik okuma yazma hazırlık çalışmaları dersleri vermekteyiz" diye konuştu. Yetkililer, belirlenen fiyatların ise aylık olduğunu sözlerine ekledi.

(İG-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title