Haberler

Suşehri'nde Maddi Hasarlı Trafik Kazası

Sivas'ın Suşehri İlçesinde 2 Otomobilin Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında, Araçlarda Maddi Hasar Oluştu

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, araçlarda maddi hasar oluştu.

Alınan bilgiye göre, Temel Karabal yönetimindeki 34 VN 613 plakalı otomobil ile Veli Bıldırcın yönetimindeki 58 SA 272 plakalı otomobil, Suşehri-Şerefiye kara yolunun sanayi sitesi yakınında 4 yolun kesiştiği yerde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle meydana gelen trafik kazasında, araçlarda maddi hasar oluştu.

Trafik kazasının olduğu yerde kavşak olmamasına tepki gösteren araç sürücüleri, daha önceden de kazaların olduğu bu yere kavşak yapılmasını istedi.

Suşehri Belediyesi yetkilileri, belirtilen yerin araç sürücüleri tarafından tehlike arz ettiğini, bu yerde daha önceleri de birçok kez maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazaları meydana geldiğini kaydetti.

Karayolları Bölge Müdürlüğüne bu yerin trafik açısından tehlikeli bir yer olduğu ve acilen kavşak yapılması konusunda yazıların resmi olarak gönderildiğini belirten yetkililer, bugüne kadar bu konuyla ilgili çalışmanın yapılmadığı ifade etti.

(FK-AHM-ZZ) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title