Haberler

Suşehri'nde itfaiye ve arama kurtarma ekiplerine başarı belgesi verildi

Suşehri ilçesinde, itfaiye ve arama kurtarma ekiplerine başarı belgesi verildi.

Suşehri ilçesinde, itfaiye ve arama kurtarma ekiplerine başarı belgesi verildi.

Kaymakam Vekili Çağlar Partal, makamında düzenlenen törende, itfaiye amiri Yalçın Kırılmaz, personel Kemal Kekülüoğlu ve Tarık Yayla'ya başarı belgesi verdi.

Koyulhisar ilçesinde, özel firmaya ait Elektrik Üretim Santraline ait su kanalının patlaması sonucu suya kapılan 6 kişiyi kurtardıkları için personele başarı belgesi verdiklerini belirten Partal, "Ekiplerimiz sadece bu olaya mahsus değil, bir çok olayda görevlerini başarılı bir şekilde yapıyor. Son olayda büyük bir özverili çalışma sergileyerek 6 kişinin canını kısa sürede kurtardılar." dedi.

İtfaiye amirliği bünyesinde bulunan arama kurtarma ekiplerinin sadece Suşehri ilçesine değil, çevre ilçelere de hizmet verdiğini ifade eden Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de "Gönlümüz bu tür olayların olmamasıdır. Ama ister istemez yangın, boğulma, trafik kazalarında sıkışma ve sel baskını gibi olaylar yaşanıyor. Ben bu olayda büyük özveri ile çalışan ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum." diye konuştu.

İtfaiye Amiri Yalçın Kırılmaz ise kendilerine başarı belgesini layık gören Partal'a ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'e teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Suşehri İtfaiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title