Haberler

Suşehri A.ş. Seralarında Kıvırcık Hasadı Başladı

Sivas'ın Suşehri İlçesinde Suşehri Belediyesi Öncülüğünde D-100 Karayolu Kenarına Kurulan Suşehri A.ş. Seralarında Kıvırcık Hasadına Başlandığı Bildirildi.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Suşehri Belediyesi öncülüğünde D-100 karayolu kenarına kurulan Suşehri A.Ş. seralarında kıvırcık hasadına başlandığı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan seraların işletmecisi Nevzat İpek, Suşehri Belediyesi öncülüğünde kurulan ve 1 yıllığına kiraladığı 40 seranın 10 tanesine kıvırcık ekimi yaptıklarını belirterek, "Bu yıl seralarda üretimin en üst düzeylere ulaşması için uğraşıyoruz. Seralarda yetişen katkısız günlük taze sebzeler, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Şu anda 1 seradan yaklaşık 400 civarında kıvırcık alıyoruz. Yakın bir zaman içerisinde ise diğer tüm sebzelerin hasadına ve satışına

başlayacağız. Suşehri bizimle taze ve kaliteli sebze yemeye devam edecektir" dedi.

İpek, yetiştirilen ürünleri sadece Suşehri'ne satmadıklarını belirterek çevre il ve ilçelere de satış yaptıklarını dile getirdi.

(SY-İG-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title