Haberler

Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor kim kazandı? 8 Nisan Survivor'da kim kazandı? Birleşme partisi ne zaman? Dominik pezosu kaç TL?

Güncelleme:

40. bölümü ile ekranlara gelen Survivor, ödül oyunu yarışı ile izleyiciyi ekrana bağladı. Heyecanlı anların yaşandığı bölümde yarışmacılar ödül için kıyasıya yarıştı. Peki, Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? 8 Nisan Survivor'da kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor birleşme partisi ne zaman? 1 pezo kaç TL?

Survivor, 8 Nisan Çarşamba günü ekrana gelen bölümü ile nefesleri kesti. Ödül oyununda yüksek seviyede rekabet yaşanırken ödül için parkurda ter döktüler. Peki, Survivor kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Ünlüler Gönüllüler birleşme partisi ne zaman?Dominik pezosu kaç TL? 8 Nisan Survivor'da kim kazandı?

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor ödül oyununda kazanan takım kaybeden göre 500 pezo daha fazla para kazanacaktı. Açık artırma için oldukça önemli bir miktar olan 500 pezo içi yarışmacılar yarıştı. Yarışmada önemli bir geri dönüşe imza atan Ünlüler oyunu önce 9-9'a getirdi. Sonra da son sayıyı kazanarak ödül oyununu kazandılar.

ÖDÜL OYUNUNDA NİSA'NIN PERFORMANSI BEĞENİ TOPLADI

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in 40. bölümünde açık artırma oyununda Yasin'in Nisa'ya gösterdiği taktik işe yaradı ve Nisa sayıyı almayı başardı. Nisa'nın gösterdiği performans son bölüme damga vurdu.

Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor kim kazandı? 8 Nisan Survivor'da kim kazandı? Birleşme partisi ne zaman? Dominik pezosu kaç TL?Nisa Bölükbaşı

ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLER BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Acun Ilıcalı, ada konseyinde birleşme partisine dair açıklamalarda da bulundu. Yarışmacıların ve izleyicilerin heyecanla beklediği birleşme partisi önümüzdeki hafta yapılacak. Ilıcalı birleşme partisinde şarkı yarışmasının da yapılacağını sözlerine ekledi.

DOMİNİK PEZOSU KAÇ TL?

9 Nisan itibariyle:
1 Dominik Pezosu; 0.12 Türk Lirası
100 Dominik Pezosu: 12 Türk Lirası
200 Dominik Pezosu: 24 Türk Lirası
500 Dominik Pezosu: 60 Türk Lirası
1000 Dominik Pezosu: 120 Türk Lirası

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Dominik Cumhuriyeti Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title