Haberler

Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Dün akşam Survivor'da kim elendi? (10 Şubat 2021)

Güncelleme:

Surviyor iletişim oyunu ile dün akşam izleyici karşısına çıktı. Her hafta farklı bir iletişim ödülü için mücadele eden ünlüler ve gönüllüler takımı ailelerinden gelecek haberler ile moral buluyor. Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Dün akşam Survivor'da kim elendi? (10 Şubat 2021)

Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Ekranların sevilen yarışması Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler'de iletişim oyununu kazanan takım belli oldu. Geçtiğimiz haftalara göre iletişim oyunu ödülü, yarışmacıların gözyaşlarına boğulmasına neden oldu. 9 Şubat Salı Survivor 24. bölümde iki takımın yarışmacıları, bu güzel ödülü kazanmak, sevdikleriyle iletişim kurma şansını yakalamak için kıran kırana mücadele etti. Günün sonunda iletişim oyununu kazanan takımın yarışmacılarının duygusal anları ekrana geldi. Peki, dün akşam Survivor'da kim elendi? (10 Şubat 2021)

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye'nin en duygusal oyunu iletişim oyununda tempo çok yüksekti. Verilen ödül nedeniyle duygusal anlar yaşanan Survivor iletişim oyununda parkurdaki mekanizmalar yarışmacıları zorladı. Parkurun başında bir küpü çevirerek ilerleten sonrasında farklı bir küpü bir mekanizmaya oturtan ve son olarak dört küpü taşıyarak finalde atış alanı yerleştirmeye çalıştı. Son olarak 7 küpü rakibinden önce devirerek sayıyı almaya çalıştı.

Yarışmacıları duygusal olarak motive edecek bu iletişim oyununa hızlı başlayan Ünlüler oldu ve skoru 3-1 getirdiler. Gönüllüler ise üç sayı alarak öne geçmeyi başardı. 4-4 olduktan sonra oyun bir Gönüllülere bir Ünlülere gitti. 6-6 olduktan sonra Ünlüler üstünlüğü ele geçirdi ve üç oyun alarak skoru 9-6 yaptı. Poyraz - Barış karşılaşmasında Gönüllüler kazanıp skor 9-7 olunca iki takımın en iyi yarışmacıları belirlendi. Ünlülerden Melis ve Batuhan, Gönüllüler takımından Aleyna ve Poyraz parkura çıktı. İlk olarak sahaya çıkan kadın yarışmacılardan Melis, takımına iletişim oyununu kazandıran sayıyı aldı. Böylece Ünlüler, 10'a7 skorla iletişim oyununu kazandı

İLETİŞİM OYUNU ÖDÜLÜ NEDİR?

Bu akşam Survivor'da İletişim ödülünü kazanan takımın yarışmacıları, ailelerinden gelen fotoğraflı mesajları görebilme şansına sahip oldu.

Haber ile ilgili metin girin!.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title