Haberler

Survivor 2021 kim diskalifiye oldu? Survivor Duygu diskalifiye mi oldu? Survivor Duygu durumu nasıl?

Güncelleme:

Survivor 2021 macerası hız kesmeden devam ediyor! Bu hafta 3. ada konseyi düzenlendi ve Acun Ilıcalı herkesi şoke eden bir açıklama yaptı. Survivor acil durum konseyinin toplandığını söyleyen Ilıcalı, bir diskalifiye durumundan bahsetti. Gözler, sakatlanan Duygu'ya çevrildi. Peki, Survivor Duygu diskalifiye mi oldu? Survivor Duygu durumu nasıl?

Bugün Survivor'da Acun Ilıcalı, Survivor Acil Durum Konseyi'nin toplandığını duyurdu. Bunun üzerine yarışmacılar ve izleyiciler kimin diskalifiye edileceğini merak etmeye başladı. Survivor Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki mücadele hız kesmeden devam ederken, Acun Ilıcalı, acil durum konseyi yapıldığını ve konseyde bir karar verildiğini duyurdu. Konsey toplantısından çıkan kararla yarışmacılar üzüldü. Acun Ilıcalı bir diskalifiye olduğunu duyurdu ve gözler sakatlanan Duygu'ya çevrildi. Peki, Survivor Duygu diskalifiye mi oldu? Survivor Duygu durumu nasıl?

SURVİVOR DUYGU DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Acun Ilıcalı, adada en önemli şeyin yarışmacıların sağlığı olduğunu vurguladı. en önemli şey olduğunu vurgulayan Acun Ilıcalı, yapılabilecek hiçbir şey olmadığını da açıklamasına ekledi. 2021 Survivor 10. bölümünde, bir yarışmacı sağlık sorunlarından dolayı yarışmadan diskalifiye edildi. Buna göre geçen bölümde sakatlık geçiren Duygu'nun diskalifiye edildiği düşünülüyor. Durumunun ciddi olduğu düşünülen duygu, parkurda düşmüş ve belinin yan döndüğünü söylemişti. Metin Kuş'un tedavisi sonrası hastaneye kaldırılan Duygu'dan henüz bir haber gelmedi. Acun Ilıcalı'nın açıklamalasına göre elenen isim Duygu değil!

SURVİVOR 2021 KİM DİSKALİFİYE OLDU!

Geldiği ilk günlerde bir sakatlık yaşayan Cemal Hünal için Metin Kuş'tan gelecek haber merak ediliyordu. Acun Ilıcalı, bugün konseyde Cemal Hünal için verilen kararı açıkladı! Cemal Hünal Survivor'a veda etti! Risk alınamayacak bir durumda olduğu vurgulanan Cemal Hünal'ın diskalifiye edilişi hem kendisini hem yarışmacıları hem de Acun Ilıcalı'yı çok üzdü!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Acun Ilıcalı Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title