Haberler

Survivor'da Kıbrıs'ı Garantileyen İlk İsim Kim Oldu? Adem mi Nagihan mı?

Güncelleme:

Survivor'da Adem ve Nagihan Kıbrıs'taki finaller için karşı karşıya geldi. Sembol finalinde birinci olan isim Kıbrıs'ı garantileyecekti. Adem Kılıççı Kıbrıs'a gitmeyi garantiledi.

ADEM KILIÇÇI PERFORMANSIYLA GÖZ DOLDURDU

Kıbrıs'a gitmek için sembol oyunun da Nagihan ile karşı karşıya gelen Adem'in performansı göz doldurdu. Sunucu Alp Kırşan ise, "Adem Kıbrıs'ı garantilemiş olsan da dokunulmazlık oyunlarında oynayacaksın" dedi.

Survivor'da Kıbrıs'ı Garantileyen İlk İsim Kim Oldu? Adem mi Nagihan mı?

Survivor'da Kıbrıs'ı Garantileyen İlk İsim Kim Oldu? Adem mi Nagihan mı?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adem Kılıççı Kıbrıs TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (17)

ÖNCE ADAM OL:

İyi yarışmacı olabilir ama karakteri yok. Kişiliksiz adam.

12
46
yanıtYanıtla
1907:

KARAKTER SENCE NE ADAM OLAMAMIŞ KOÇ GİBİ ADAM TEK BAŞINA AĞRI DAĞI GİBİ DİMDİK İNŞALLAH SEN KAZANIRSIN ADEM

yanıt0
yanıt0
nur:

sampiyon turabi -turbo olacak

8
39
yanıtYanıtla
RECİ:

BENCE MURATIN ÇOKTAN ELENMESİ LAZIMDI GEÇ BİLE KALDI MURAT ORDA FAZLALIK ARTIK ONU İZLEMEKTEN SIKILDIM SEMA ONDAN DAHA İYİ YARIŞIYODU

21
2
yanıtYanıtla
RECİ:

TURABİ ARTIK ZOR ŞAMPİYON OLUR POTADA YARIN UÇUP GİTMESİNDE

14
4
yanıtYanıtla
Buse:

Şu survivor bitsin artık

9
3
yanıtYanıtla
Numbia olmayınca çok sıkıcı:

ADEM=ADAM rakibine bile taktik veriyor koca yürekli adam

7
2
yanıtYanıtla
alisanli cinare:

Iyi gunler nagihan olsa iyi olurdu herhalde murat elenir guzel bolumdu yinede bakalim aksam nolucak

2
6
yanıtYanıtla
survivorcu:

Nagihan''a göre bir oyun değildi. Bu oyun görsel hafıza gerektirir. Adem için kolay en kolay finaldi. Adem bu sene şanslı ciddi sakatlık yaşamadı, yaşadığı gerginlikler tolere edildi, her elenen yarışmacı Adem''i pohpohlıyor, panoramalar, Extralar Ademe çalışıyor neticesini alamaz ise survivorun taçsız kralı olur. lŞampiyonluk yolunda En ciddi rakibi Turabi onun kitlesi sadıktır, ondan başkasına oy atmaz onu satmaz sakat bile olsa. Şu an büyük oylama sms birincisinin de Turabi olduğunu düşünüyoru

3
4
yanıtYanıtla
BAŞKAN:

Bu adamdan bir cacık olmaz

0
5
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title