Haberler
Güncelleme:

Survivor'da hayat hikayesinden bahseden Cemal Can, hüngür hüngür ağladı

Büyük SMS oylamasının yapıldığı ada konseyinde hayatıyla ilgili itirafta bulunan Cemal Can, değerini bilmediği insanlardan bahsederken gözyaşlarına boğuldu. Cemal Can'ın ağlamasına dayanamayan Acun Ilıcalı ise "Anlatmak zorunda değilsin" diyerek yarışmacıyı sakinleştirmeye çalıştı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (25)

KILIÇ:

AGLAYIP ZIRLAYACAKSAN KATILMAYACAKSIN.

27
36
yanıtYanıtla
ref:

Ağlayarak oy toplamış zaten normal birinin kazandıgını görmedim barışta kimbilir nasıl agladı aglaya aglaya survivor birincisi olacaklar

22
19
yanıtYanıtla
Kamil:

Normalde Survivor ile ilgili haberlere tıklamam girmem de ama artık ayanamıyorum. Bize ne arkdaş Cemal midir her neyse vermeyin artık şu programın haberlerini anasayfa da!!!!!!

27
8
yanıtYanıtla
Akşam:

Bu yarışmacı nasıl bir erkek sürekli ağlıyor. Yakışmıyor sana insan bir utanır.

12
19
yanıtYanıtla
MERYCYN19:

ERKELER AĞLAMAZ DİYE BİR KAİDE Mİ VAR? İNSAN OLAN AĞLAR ZATEN

yanıt8
yanıt4
fatih:

tabiki erkeklerde aglar orası survayvır bu cemal tam bir tiyatrocu canı istedigi zaman oynuyor istemedigi zaman bir bahane bulup oynamıyor kolye kırılıyor aglıyor. Orda Elif hanım var Evrim var bu bayan arkadaşlar dan biraz mücadele etmeyi ögrensin

yanıt6
yanıt2
king:

arkadaş hiç utanmıyomusunuz yaaa nasıl erkeksiniz sürekli ağlak surat

13
15
yanıtYanıtla
Duygusuz:

İnsanlar sizin yüzünden, insanın doğasında olan ağlamaktan utanır hale geldiler. Erkekler insan değil mi ağlayamaz mı???!!!

yanıt10
yanıt4
DELİDİR NE YAZSA YERİDİR:

Şu aşağıda '' Erkekte ağlarmıymış '' diyenler , ağlamasını bilenlerde var da sözüm ağlamayanlara . Keşke sizlerde ağlayabilseydiniz . Ağlasaydınız eğer , hanımlarınızı bıçaklamaz , dövmez , öldürmezdiniz . Ağlayabilseydiniz eğer , hayvanlara eziyet etmezdiniz . Ağlaya bilseydiniz eğer , ananıza, babanıza , vatanınıza saygınız olurdu . . . Ağlayın , ağlamak insanlığın belirtisidir .

20
2
yanıtYanıtla
psikolog:

ne güzel özetlemişsiniz yüreğinize sağlık, deli olmayınca veli olunmuyor, deli olmayan bilmez deli halinden.

yanıt0
yanıt0
rabbani rasta:

görende çocukluğunda mendil falan satmış sanar

13
1
yanıtYanıtla
MRT:

BIKTIK BUNUN AĞLAMASINDAN ZIRLAMASINDAN. NİSA DA BUDA KABAK TADI VERDİ. ORASI SURVİVOR KARDEŞİM DAYANAMAYACAKTINIZ MADEM NEDEN KATILDINIZ. BİR BUCUK AYDIR İZLİYORUM HER BÖLÜMDE AĞLIYOR DİZİLERDE MAĞDUR KARAKTERLER BİLE BUNUN KADAR AĞLAMIYOR.

10
3
yanıtYanıtla
NİLÜFER:

Erkekler ağlamaz sil göz yaşlarını

3
10
yanıtYanıtla
Adalet:

Elif bir bayan olarak hiç ağlmadı elifin boynu incildi oyun oynadı cemelın kolyesi koptu oyunu bıraktı kim şampiyonluğu hak ediyorur

8
3
yanıtYanıtla
osman kartal:

bu çoçuk biraz değşik yapılı ve karekterli pisikolojisi incilenmeli dir

8
2
yanıtYanıtla
BURAK:

Cemal Can çok hoşgörülü bir insan. Ağlamak insana huzur verir. Erkekler ağlamaz diye bir şey yoktur.

2
3
yanıtYanıtla
Mert:

Umarım Elif şampiyon olur

3
1
yanıtYanıtla
boşsunuz:

REKLAM KOKUYORRR

2
2
yanıtYanıtla
nefsim sen ölmez misin:

Ağlayan erkekler ağladığından dolayı kınanamaz, ağlamayanlar da hiç övülemez, fakat kıymetli olan ALLAH''U AZİMÜŞŞAN için ağlayabilmektir, YÜCE RABBİMİZ bizleri en güzel surette yaratmış, sonsuz nimetlerle donatmış fakat biz şükür etmekten, ibadet etmekten aciziz, fakat günah işlemekte hiç aciz değiliz, bu isyankarlığımızla, bu nankörlüğümüzle aceba biz insan mıyız?fakat isyankar ölmenin cezası hiç sönmeyen ateş olacak, iki damla gözyaşı dökebilsek de o ateşi söndürebilsek ne güzel olurdu.

2
0
yanıtYanıtla
nefsim sen ölmez misin:

ağlayabilmek insanı rahatlatabilir, fakat ALLAH CELLE CELALUHU korkusundan ağlayabilmek ise çok kıymetlidir ve çok zevklidir, neden yaşadığını bilmeyen gafiller bu büyük zevki hiç mi hiç tadamayacaklar. maalesef bir kısım insanımız ne duygusuz olmuş hayret verici, kalbi siyah noktalar kaplayanda insana benzeyen taşlar oluşmaya başlar, gaddar kişilikler, mizacınızı nefis ve şeytanınızı yenmeye kullanasınız, o zaman ne kadar güçlüsünüz belli ola.

1
0
yanıtYanıtla
kartal:

ömrün ağlamakla geçti be. çekyalı ile ağlama duvarına çevirdiniz survivoru beee.

1
0
yanıtYanıtla
mine:

tiyatroyu denemelisin me lodramda basarili olabilir sin

1
0
yanıtYanıtla
gaye:

erkek-kadin farketmez aglanir ama survivorda degil

1
0
yanıtYanıtla
nilifer:

king denen duygudan histen mahrum zırtapoz hayatına bir baksan ne kadar çok utanacağın halt yemişsindir, asıl senin utanman gerek, onlar ağlamasından dolayı neden utansınlar. erkeğe de bak hele soğan erkeği.

0
1
yanıtYanıtla
ayse:

evet çok isabetli bir yoru m romeo-mecnun tam cemallik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title