Haberler

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? Survivor'da Barış Murat Yağcı ve Yasin Obuz diskalifiye mı oldu?

Güncelleme:

Survivor'da 19 Nisa Pazar günü dokunulmazlık oyun heyecanı yaşandı. Önceki bölümde dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazanmıştı ev Pazar günü dokunulmazlık oyununu kimi kazanacağı merak ediliyordu. Peki, Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2020 tüm heyecanıyla devam ederken 19 Nisan Pazar akşamı dokunulmazlık oyunu oynandı. Daha önce Barış Murat Yağcı eleme adayı olurken dün akşam 2. Adayın kim olacağı sorusu yanıt buldu. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? Survivor'da Barış Murat Yağcı ve Yasin Obuz kavga mı etti? İşte Survivor 19 Nisan raporu!

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

19 Nisan Pazar günü Survivor'ın 50. bölümünde oynanan dokunulmazlık oyununda Ünlüler ve Gönüllüler takımları oldukça zorlu anlar yaşadı. Yarışmacılar, kıyasıya rekabet etti. İzleyicileri ekrana bağlayan ödül oyununda kazanan 10-6 skoru ile Gönüllüler takımı oldu.

SURVİVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

19 Nisan gecesi Survivor 2. eleme adayı da belli oldu. Önceki gün adı belirlenen Barış Murat Yağcı'ın ardından sonra dün Ezgi Hocaoğlu ikinci eleme adayı olarak seçildi.

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? Survivor'da Barış Murat Yağcı ve Yasin Obuz diskalifiye mı oldu?

SURVİVOR'DA BARIŞ MURAT YAĞCI VE YASİN OBUZ DİSKALİFİYE OLDU MU?

Survivor'un bugün yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında aynı takımda olan Yasin ve Barış yumruk yumruğa kavga ediyor. Instagram hesabından yaptığı canlı yayında konu hakkında konuşan Ilıcalı, diskalifiye konusu hakkında ekibiyle toplantı yapmaya karar verdi.

Acun Ilıcalı, TV8'de yayınlanan' Survivor Panorama' programının sunucularıyla canlı yayın yaparak şunları söyledi: "Sıkıntılar var. Oyunda istemediğimiz şeyler oldu. Diskalifiye olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ödül çok önemliydi. Tansiyon yükseldi. İki takım da kazanmak isteyince ortaya kıvılcımlar çıktı. Birazdan toplantı yapacağız. Yarınki bölümümüzde sıkıntılar var. Sercan oynayamıyor ama kötü değil. Yarın çok acayip şeyler olacak. Sercan oynamayacak."dedi.

Ilıcallı, "Ödül çok büyüktü. O kadar büyüktü ki tansiyon yükseldi. Ödül, Dominik'in en güzel 2-3 evinden biri. Benim geçenlerde Instagram'a koyduğum ev. Şöyle anlatayım. Ödülü duyunca yarışmacıların psikolojisi değişiyor. Bir taraf çok mutlu oluyor. Diğer tarafta da Sercan oynamayacak diye demorileze olanlar var." ifadelerin kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Barış Murat Yağcı Haberler

500

Yorumlar (1)

Nurhayat:

Barışa helal olsun çocuğu canına bezdirdiler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title