Haberler

Survivor'da Anlat Bakalım Oyunu Acun Ilıcalı'yı Çileden Çıkardı

Güncelleme:

Survivor'un en renkli oyunlarından biri olan Anlat Bakalım'da bu hafta Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın oluşturdukları takımlar yarıştı. Okay ile yarışan Ilıcalı'nın kelimeyi bir türlü bulamaması eğlenceli anlara sahne oldu.

Survivor'da birleşme partisi öncesinde oynanan oyunlarda eğlenceli anlar yaşandı. Bu hafta oynanan Anlat Bakalım oyununda Acun Ilıcalı ile sunucu Murat Ceylan'ın takımları yarıştı. Özellikle Acun'un yarışmacı Okay ile birlikte yarışırken kelimeyi bir türlü bulamayınca isyan etmesi ekran başındakileri güldürdü.

KELİMEYİ GEÇMESİ İÇİN YALVARDI

Acun Ilıcalı, 'Takma kirpik' kelimesini bir türlü bulamayınca isyan ederek Okay'a kelimeyi geçmesi için yalvardı. Murat Ceylan'ın takımı: 4 Acun Ilıcalı'nın takımı: 5 Ödülü kazananı Acun'un takımı oldu.

Survivor'da Anlat Bakalım Oyuncu Acun Ilıcalı'yı Çileden Çıkardı

ACUN ILICALI'NIN TAKIMI KAZANDI

Survivor'da her sene birleşme öncesinde geleneksel hale gelen futbol maçında Acun Medya ile Survivor yarışmacıları karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadeleyi 8-7'lik skorla Acun Medya kazandı.

Survivor'da Anlat Bakalım Oyuncu Acun Ilıcalı'yı Çileden Çıkardı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Ceylan Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir? 24 NİSAN HAVA DURUMU: 24 Nisan'da hava nasıl olacak? Afrika tozları Türkiye'ye mi geliyor? Magandalar kadın sürücüye saldırdı! Kadın sürücüye neden saldırdılar? Magandalar tutuklandı mı? Olay ne?
500

Yorumlar (7)

SÜMBÜLLÜ''nün GELİNİ:

Bu erkekler kas geliştirir ama beyin geri kalır, beyin sıfır. =)

14
2
yanıtYanıtla
gürcan:

bu acun iyice bıktırdı ne zaman hayatımızdan çıkacak ne yapışkanmış

6
3
yanıtYanıtla
Hasan:

Nesli tükenmiş bir yarışma

5
2
yanıtYanıtla
KILIÇ:

BORA , HİKMET VE SEDA SÜPER SAHTE BOGADA İCRAAT YOK .

2
3
yanıtYanıtla
Tim0135:

Ekran başındakileri güldürdü(!)????

3
1
yanıtYanıtla
tutmadı:

bu sene tutmadı acun

0
0
yanıtYanıtla
SIRADAN BİRİ...:

BAZI İNSANLAR ÇOCUKKEN YAPAMADIGI EGOLARI YAPIYOR. İŞTE ACUNDA BÖYLE BİRİ. ALLAH AŞKINA TUTUNABİLİR NE PROGRAMLARI VAR. ADAM DAHA ÖNCE NERDEN GELDİĞİNİ UNUTMUŞ. DALDAL DALA SIÇRIYOR CANI SIKILDIKÇA SEVGİLİ DEĞİŞTİRİYOR. SONRADA NAFALA PARDON NAFAKALAR ÖDÜYOR. BIRAKIN ARTIK ŞU ADAMI. PRİM YAPTIRMAYALIM. AMA KİME ANLATIYORUM Kİ. . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title