Haberler

Survivor'da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu

Güncelleme:

Survivor dokunulmazlık oyununu kaybeden iki takım elenme adayı olarak Damla, Turabi, Hakan ve Ümit Karan'ı potaya soktu. Ümit Karan'ın elendiği konseyde Mustafa Kemal'le vedalaşmaması geceye damga vurdu.

Survivor'da hem Gönüllüler takımının hem de Ünlüler takımının ağabeyi olarak adlandırılan Ümit Karan dün akşam adaya veda etti. Survivor finaline sayılı günler kala adaya veda eden Ümit Karan'ın vedalaşırken Mustafa Kemal'le görüşmemesi eleme gecesine damga vurdu.

ÜMİT KARAN NEDEN VEDALAŞMADI

İzleyicilerin de şoke olduğu anın nedeni de merak edilmeye başlandı. İki gün önce bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Mustafa Kemal'in hangi ismi söyleyeceği merak ediliyordu. Ümit Karan ismini veren Mustafa Kemal, hem ünlüler takımını hem de seyircileri oldukça şaşırttı. Nedeni ise Mustafa Kemal'in yarışmada en son olarak Merve ile kavga etmesiydi. Herkes Mustafa Kemal'in Merve ismini vermesini bekliyordu. Kendi ismini duyan Ümit Karan ise bu duruma tepki gösterdi ve Mustafa Kemal'e 'hain' dedi.

Survivor'da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ümit Karan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sivas'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? SON DAKİKA Sivas deprem nerede oldu? Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (59)

Canavar ruhlu Aristokrat:

Turabi nin erkek olduğundan şüpheleniyorum, çünkü erkek demek sağa sola saldıran, büyüğü küçüğü, erkeği bayanı Ayırt edemeyen, terbiyesizlik, saygısızlık yapmak değil. Delikanlı yım diyor ya, bizim zamanımızda böyle delikanlılar a etek giydirip gezdirirdik biz. Önce insan olma vasıflarını, sonra erkek olma vasıflarını, daha sonra delikanlı lık vasıflarını öğrensin.

12
8
yanıtYanıtla
Mr.OxyGeN:

Sen Çok mu erkeksin ki. . adamın erkekliği seni rahatsız etti :))

yanıt6
yanıt9
ab:

CANAVAR RUHLU ARİSTOKRAT erkek değilsin

yanıt1
yanıt0
Vatandaş:

Maalesef turabi gibi bir yaratigi kahraman olarak ilan eden zavallı bir millet durumuna geldik

yanıt3
yanıt2
Survivorcu:

Nick''indeki Aristokrat cümlesinin üstünü çiziyorum Aristokratlığa özendiğin belli ama değilsin. . Canavar ruh diye hitap ediyorum sana. Canavar ruh, Turabi''ye söylediğin tüm ithamlar sende bulunuyor olmasın. ! baya ruhun kirliymiş bu kadar kustuğuna göre. . .

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

şu kro turabi kazık çaktı oraya

10
9
yanıtYanıtla
merve:

meyve veren ağaç taşlanır

yanıt0
yanıt0
DURU:

KEŞKE TURABİ GİTSEYDİ

16
2
yanıtYanıtla
Leyla:

Benim adimimi yazcakti tabi senin adini yazcak niye kusuon rakibin o senin

13
5
yanıtYanıtla
Rıza:

Gariban diye dışlanıyor çocuk

4
13
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title