Haberler

Survivor büyük ödülü kim kazandı? Survivor'da büyük ödül neydi? Survivor büyük ödül oyununda ne oldu?

Güncelleme:

Dün akşam yeni bölümü ile ekrana gelen Survivor'da büyük ödül heyecanlı yaşandı. Yarışmacıların kıyasıya rekabete girdiği oyunda heyecanlı anlar ve tartışmalar yaşandı. Peki, Survivor'da büyük ödül neydi? Survivor büyük ödül oyununda ne oldu? Survivor büyük ödülü kim kazandı?

Her geçen gün fianle br adım daha yaklaşan survvor'da dün akşam büyük ödül heyecaı yaşandı. Yarışmacılar arasında sert diyalogların da yaşandığı gecede büyük ödülü kim kazandı, merak edildi? Survivor büyük ödülü kim kazandı? Survivor'da büyük ödül neydi? Survivor büyük ödül oyununda ne oldu?

DÜN AKŞAM SURVİVOR'DA NELER OLDU?

Survivor 2020'de aldığı cezalar ve takımının kaybetmesi nedeniyle bir aydır ödüllere gidemeyen Yasin Obuz, oyuna gergin başladı. Survivor'da skor 8-3 iken Berkan ile karşılaşan Yasin, parkurda çubuk üzerinde taşıdığı topları düşürdükten sonra kendine sinirlenerek oyunu bıraktı.

Arkadaşlarının seslenmesi sonrasında Yasin yine parkura döndü ve devam etmeye çalıştı. Fakat Berkan arayı açmanın avantajı ile oyunu kazanmayı başardı.

Survivor büyük ödülü kim kazandı? Survivor'da büyük ödül neydi? Survivor büyük ödül oyununda ne oldu?

Büyük ödülün kazananı ise 10-3'lük skorla Cemal Can, Barış, Nisa ve Berkan'dan oluşan mavi takım oldu. Survivor Yasin, ödül oyunu sonrasında büyük ödülü kazanan takımın sevinmesine de sinirlendi. Mavi takım, oyun sonrasında özel tezahüratlarını yapınca Yasin'in tepkisi ile karşılaştılar. Yasin "Yapın burada psiko msiko sonra Yaso... Nerede arkadaşlık, kardeşlik? Haydi işinize bakın" dedi.Yasin'in bu sözleri karşısında mavi takım, onun uzun zamandır büyük ödülü kazanmaması yüzünden tepki vermediler.

BÜYÜK ÖDÜL NEYDİ?

Survivor 2020'de ödül oyununu 10-3'lük skorla kazanan mavi takım, ilk olarak limuzine binerek gece kalacakları malikaneye gittiler. Malikaneye ulaşan yarışmacılar akşam yemeğinin ardından konforlu odalarında dinlenmeye çekildi.

Survivor büyük ödülü kim kazandı? Survivor'da büyük ödül neydi? Survivor büyük ödül oyununda ne oldu?

SURVİVOR BÜYÜK ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da Sercan, Elif ve Yasin'in yer aldığı kırmızı takım ile Cemal Can, Nisa, Barış ve Berkan'dan oluşan mavi takım, içinde limuzin, balon turu ve lüks malikanede konaklamanın bulunduğu ödülü kazanmak için yarıştı.

Büyük ödülün kazananı ise 10-3'lük skorla Cemal Can, Barış, Nisa ve Berkan'dan oluşan mavi takım oldu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title