Haberler
Güncelleme:

Survivor 2020'de adaya veda eden isim Aycan Yanaç oldu

Survivor 2020'de, 4 kişi kalan ünlüler takımının tamamının aday olduğu eleme haftasında yarışmaya veda eden isim Aycan Yanaç oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Şakir BERDANGA:

Aycan gibi bir kız elensin mide bulandıran Yunus Emre yi izlemeye devam et. Adaletin bu mu Acun.

13
3
yanıtYanıtla
Yunus:

Emre nin kalması acuna iyi kapak olmuş

1
4
yanıtYanıtla
TR:

AYCAN ELENİYOR. OYUNCAKLI KIZ NİSA VE AĞLAK KIZ CEMAL SURVİVOR OLACAK. . ACUN HİÇ ADİL DEĞİLSİN.

2
2
yanıtYanıtla
BİR VATANDAŞ:

Genele bakıldığında Aycan performans ve karakter olarak öne çıkan birisiydi. Fakat son günlerde kendi hem mental olarak hem de performans olarak düştü. Survivor gibi yarışmada yapamıyorum dedi. Ne yazıki ki pota da olduğu döneme geldiğinden ve halk da geçmişte yapılandan çok son hale bakarak hareket ettiğinden elendi. Yunus Emre, Evrim , Yasin sevilmemelerine rağmen Acun için Realty Show figürü olarak yarışmaya devam edecektir .

3
0
yanıtYanıtla
İyi bir vatandaş:

Aycanın gitmesi gerçekten de çok şaşırtıcı.Çok tatlı ve kibar bir insandı.Onu çok seviyorum.Keşke şampiyon olsaydı.Ben de fenerbahçeliyim aycan abla sende fenerbahçelimişsin.Tebrik ediyorum seni.Güzel ablacık.Sen yüreklerin şampiyonusun güzel insan)

0
1
yanıtYanıtla
gıcık:

ne günah işledik de sarı papatyayı izleyeceğiz. gitmedi gitti.

0
1
yanıtYanıtla
adalet:

ünlülerden yunus emre denen yaratık gitmesi gerekirken Aycan gitti yazık kıza

1
0
yanıtYanıtla
begüm:

Hiç beklemiyordum ama survıvorın bir gün önceki fragmanında evrimin çok şaşırdığı görmüştüm çünkü onlar da bende sercan gider diye düşünüyorlardı ama pek kestiremiyorlardı ben fragmanda evrimi şaşırmış görünce başka birinin gitçeğini anlamıştım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title