Haberler

Survivor 2019'un İlk Yarışmacısı MasterChef Yarışmacısı Murat Özdemir Oldu

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın merakla beklenen yarışması Survivor 2019'un ilk yarışmacısı belli oldu. Yeni sezonun ilk yarışmacısı MasterChef programında yarışan Murat Özdemir oldu.

Acun Ilıcalı'nın formatını açıkladığı Survivor Türkiye Yunanistan'ın ilk yarışmacısı belli oldu. Survivor 2019 da yarışacak ilk isim MasterChef programıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Murat Öztürk oldu.

MASTERCHEF'DEN SURVIVOR'A GİDECEK

TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programındaki agresif tavırlarıyla dikkat çeken Murat, sunucu Onur Büyüktopçu tarafından programdan kovulmuştu. TV8'in yeni sezon projesi olan MasterChef'e de katılan Murat, programda en dikkat çeken isim oldu. Adından sıkça söz ettiren Murat Öztürk'ün Survivor 2019'da da Türkiye takımında yarışacağı öğrenildi.

Survivor 2019'un İlk Yarışmacısı MasterChef Yarışmacısı Murat Özdemir Oldu

İLK YARIŞMACI MURAT OLDU

Survivor Türkiye Yunanistan da yarışacak isimler birer birer belli oluyor. Yarışmaya MasterChef'ten biri katılacağı yönündeki haberlerden sonra ilk isim olarak Hakan düşünülmüştü. MasterChef programından Murat'la Survivor için her konuda anlaşıldı.

Survivor 2019'un İlk Yarışmacısı MasterChef Yarışmacısı Murat Özdemir Oldu

REYTING ŞAMPİYONU OLMASI BEKLENİYOR

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında yeni Semih Öztürk olarak tanınan Murat, Yemekteyiz ve MasterChef programlarından en çok konuşulan isim oldu. Murat'ın yeni sezonda Survivor'da büyük etki yaratması planlanıyor.

Survivor 2019'un İlk Yarışmacısı MasterChef Yarışmacısı Murat Özdemir OlduSemih Öztürk

"SURVIVOR BU SENE TÜRKİYE-YUNANİSTAN OLACAK"

Geçtiğimiz günlerde TV8'de ekrana gelen 'Gel Konuşalım' programının canlı yayınına katılan Acun Ilıcalı, 'Survivor 2019 için şunları söylemişti: "Survivor'da konseptimiz bu sene Türkiye-Yunanistan olacak. Aynı anda iki ülkede yayın olacak ve aynı gece yayınlanacak, ortak yayın olmayacak. Programların montajları farklı olacak, onların programında hayatları daha çok ekrana gelecek. Ancak oyunlar aynı olacak. Bir adada Türkler, diğer adada Yunanlılar olacak ve kıyasıya bir mücadele yaşanacak.

Survivor 2019'un İlk Yarışmacısı MasterChef Yarışmacısı Murat Özdemir Oldu

"SURVIVOR'IN ŞU ANDA TÜRKİYE'DE YERİ AYRI"

Yepyeni yarışmacılarla başlayacağız. Yunan sunucuya takımı kurma görevini verdik. Bütün Yunanistan'ı tarıyor şu anda. Şubat 2019'da başlayacağız yayına. Exathlon şu anda düşünmüyoruz. Survivor'ın şu anda Türkiye'de yeri ayrı. Yunanistan'da da Survivor çekiyoruz. Exathlon şu anda 6 ülkede çekiliyor. Survivor 8 ülkede, Exathlon 6 ülkede devam ediyor."

Survivor 2019'un İlk Yarışmacısı MasterChef Yarışmacısı Murat Özdemir Oldu

MASTERCHEF MURAT ÖZTÜRK KİMDİR?

Gerçek adı Murat Özdemir olan ve lakabı MasterChef Murat olan Bolulu yarışmacı 45 yaşında. Evli ve bir kız babası olan Murat, Fitness yapmayı çok seviyor. Sırf bu sebeple çevikliğini daha da artırarak Survivor kadrosuna katılmaya hak kazandı.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (63)

URFALI AKİF:

ACUN işi biliyor. bunun gibi tipler sürekli kargaşa çıkaracak ki bizim cahil halkımızda oynanan tiyatroyu yarışma diye reytingleri tavan yaptırarak ceblerini doldurtacak. resmen alay geçiyor Türk halkının zekasıyla.

27
0
yanıtYanıtla
suç bizde:

millet olarak bu aptalları hak ediyoruz. adam olun izlemeyin.

24
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

acunun performans değil polemik arıyor survivor yarışması her geçen sene daha rezil hale geliyor heleki geçen sene neydi öyle aynı yarışmacıları görmekten böğğğ gelmişti bu aralar sıkıntıda programları bence düşüşte acun

16
0
yanıtYanıtla
kara:

izlemeyin çünkü bu adam milleti güzel bağlıyo sarıyo falan diosunuz ama gereksız yani parasını yıyen onlar sızsse küfür ve elektrik parası boşuna

13
0
yanıtYanıtla
Cemil:

Acun ne kadar ahlak yoksunu insan varsa bulup yarışmalarına çıkarıyor

11
0
yanıtYanıtla
deli..dolu:

işte o Ahlak yoksunu dediğiniz insanları, da Sabah-Akşam oturup izliyorsunuz. , sonra, da bilmediğiniz tanımadığınız sadece ekran, dan görüp hal ve hareketlerine bakıp Ahlaksız olduğunu nereden çıkardınız kimin arkasından eşine kızına laf etmiş unuttuğunuz 1 durum var Survivor 2019 katılacak olan ''Murat Özdemir'' amca beey evli üstelik kızı var sizler insanların dış görünüşüne aldanmayın niyetine bakmak lazım bizler ne Ahlaklı kişiler gördük sonrası istismarcı ''Her Akıllı deli''''Her Deli Akıllı''d

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazınxv:

Arda ile Berkayı ve demet akalını rengarenk olsun

9
0
yanıtYanıtla
Adım ne:

Saçma ya bu adamın ne işi var orda yemek programına katılıyor Sonra hop survivorda

9
0
yanıtYanıtla
Misafir:

İyi fikir güzel yumruk atardı arda

8
1
yanıtYanıtla
toplum bunları hakediyo:

acun memleketin ''''aptal adam'''' parlatma müdürü . nerede salak varsa bulup çıkarıyo. millet de yiyo.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title