Haberler

Survivor'a Damlanın Göz Yaşları Damga Vurdu

Güncelleme:

Survivor'ın 101. bölüm tanıtımına Damla'nın gözyaşları damgasını vurdu. Damla, "Artık iki gün üç gün neyse biraz daha tedavi olup baktım olmuyor" diyerek yarışmadan elenmesi ihtimali hayranlarını üzdü.

Hayranlarını ekrana kilitleyen yarışma programı Survivor 2018'in 101. bölüm fragmanında, yarışmacılardan Gönüllüler takımında olan Damla'nın sakatlığı sonrası açıklamaları programa damga vurdu. Sakatlığından dolayı eleneceği sinyalleri verilen Damla'nın hayranları ise duruma çok üzüldü.

Survivor'a Damlanın Göz Yaşları Damga Vurdu

"YARIŞMADAN SAKATLANIP AYRILMAK ZORUNDA KALANLAR OLDU"

Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, "Damla için şu anda çok iyi bir durum göremiyoruz. Survivor'dan sakatlanıp ayrılmak zorunda kalan yarışmacılar da oldu. Sağlıktan daha değerlisi de yok. Asla oyna demeyiz. Sağlınız çok çok daha önemli" diyerek Damla'nın ilerleyen bölümlerde yarışmaya veda edebileceğinin sinyalini verdi.

Survivor'a Damlanın Göz Yaşları Damga Vurdu

"BAKTIM OLMUYOR.."

Ada konseyinde Damla ise"Artık iki gün üç gün neyse biraz daha tedavi olup baktım olmuyor..." diyerek gözyaşlarına boğuldu. Damla'nın durumu, bu akşam yayınlanacak bölümde netlik kazanacak.

DAMLA CAN KİMDİR?

Damla Can, 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor. 27 yaşında olan Damla Can, 2018 Survivor All Staryarışmasında All Starlar takımında mücadele edecek. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (23)

ilayda:

turabi ne yapıyor parkurların tızonumu attırıyor oda sakat neden elenmiyor acun işine gelmedimi eleiyor turabiyi eleyemez çünkü onunla projesi var maske konusunda elerse parası gidecek acuna para dedinmi he rşeyi yapar

39
6
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Resmen bu sinsi sahtekar

10
7
yanıtYanıtla
navajho:

Geçmiş olsun, oylarımız sana Damla.

6
8
yanıtYanıtla
alisanli cinare:

Iyi gunler cok uzucu iyi yarismaciydi saglik daha onemli tabi turabi noldu acaba

3
9
yanıtYanıtla
caner can:

sağlık önemli arkadş son 10 gün diyer yarışmacılar turabi ve damlanın olması açısından elencek hakmı bu enerjinin bittiği zman sakat ve dinlen sonra songün gel sms den şampiyon ol ozman diğerleri neden yarışıyor adaletsiz her ikiside diskalfiye edilmeli zman yok turabi olursa sms den ademe yazık olacak veya diğerlerine nagihan semada haksız yere elencek bence diskalfiye sema nagihan damlatdan kat kat üstünler

yanıt1
yanıt1
Biri:

Gereksizler

8
2
yanıtYanıtla
TURABİDEN BIKTIK ARTIK:

Bİ İNSAN NASIL BU KADAR İTİCİ VE ANTİPATİK OLMAK İÇİN ÇABALAR YA. . SEVİMSİZ BİR ADAMSIN ZATEN KILLARINLA OYNAYARAK İYİCE BÖÖÖĞĞ OLUYORSUN. KENDİ BAŞINA RAMBO HAVASINA GİRİYORSUN. . ZAVALLI OLDUĞUN A SOSYAL OLDUĞUN NE KAAR DA BELLİ. . HELE İSİM YAZMA DA SANKİ SENİN KEYFİNE. . DALGA GEÇER GİBİ YAZIYOR. . ÇİZİYOR. . YIRTIYOR KENDİ ÇAPINDA EĞLENİYORSUN. . BUNA NASIL GÖZ YUMULUYOR YA. . . AYIP ARTIK. . DİĞER YARIŞMACILAR HYAZIP GİDİYOR BEYEFENDİ SANKİ ORANIN PATRONU HAVASINDA. . GERÇEKTEN SIKILDIK. . PROTESTO EDİYORUZ. .

6
1
yanıtYanıtla
içimdeki ses:

Bu konuşma Üslübu ile sen mi daha böğğğ ya da iğğğ sin Turabi''mi dersek bu yazdıklarınla seni derim. Sen gerçek hayattasın ve demek ki benimsemediğin olaylar ve kişiler hakkında ki üslübun bu! Turabi tv ekranın da show''unu yapıyor ve gerçek hayatında gayet kibar ve sakin bir insan ve asla bu dili konuşmaz. .

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

ee son günde iyilencenmi ağlamayla işi bitirmeye çalışıyorsun sakatsın tamam şansızlık deyip diğerlerinin hakkını çalma hakkın yok turabide sende

2
5
yanıtYanıtla
...:

can sağlığı herşeyden önemlidir. . üzülmeye değmez

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title