Haberler

"Survivor 2017" Fırtına Gibi Başladı

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın büyük bir ekiple hazırlayıp aynı zamanda sunuculuğunu yaptığı efsane yarışma bu sezon da nefesleri keserken, yarışmanın medya yansımaları da müthiş oldu.

Bu sezon biraz erken başlayan "Survıvor 2017"nin medyada en çok konuşulan yarışma programı olduğu tespit edildi. Medya Takip Ajansı Interpress'in kanallarda yayınlanan programların yazılı basına yansımalarını kapsayan haber incelemesine göre, geçtiğimiz ay "Survıvor 2017" ile ilgili yazılı basında toplam 177 haber çıktığı belirlendi.

YARIŞMA PROGRAMLARI İLE İLGİLİ 800'DEN FAZLA HABER ÇIKTI …

Geçen ay kanallarda yayınlanan yarışma programları yazılı basında toplam 831 haberle gündeme gelirken, açıklanan haber sıralamasına göre, Selçuk Yöntem'in ayrılması sonrası genç ve yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım tarafından sunulmaya başlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı yarışma yazılı basında hakkında çıkan 114 haber ikinci sırada yer aldı.

Bir başka Acun Ilıcalı klasiği olan "O Ses Türkiye" medyada en çok konuşulan üçüncü yarışma olurken, düelloların başladığı ses yarışması hakkında yazılı basına 113 haber yansıdığı belirlendi.

Sunuculuğunu Seda Akgül'ün yaptığı ve en çok izlenen yarışma formatlarından biri olan 'Kısmetse Olur' ile ilgili basında 85 haber yer aldığı saptandı. Her gün birbirlerinin evlerine konuk olan gelinlerin yarıştığı bir başka format olan 'Gelin Evi' adlı yarışma hakkında ise geçen ay yazılı basında 59 haber çıktığı tespit edildi.



Kaynak: Bültenler / Magazin

Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title