Haberler

Survivor 2016 Gönüllüler Takımı Belli Oldu!

Güncelleme:

Survivor 2016'da Gönüllüler takımında yarışacak isimler belli oldu. Acun Ilıcalı, "Gönüllüler" takımının tanıtım videosunu Instagram hesabından paylaştı.

7 Şubat'ta TV8'de yayınlanacak olan Survivor 2016'da yarışacak ünlü isimlerden sonra Gönüllüler takımında yarışacak isimler de belli oldu.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KADROSU:

İşte Survivor 2016'da Gönüllüler takımında yarışacak isimler: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

SURVİVOR ÜNLÜLER KADROSU:

Ünlüler kadrosunda ise; İbrahim Yattara, Yılmaz Morgül, Yunus Günçe, Tuğba Özay, Çağan Atakan Arslan ve Nagehan Karadere'nin ardından belli olan isimler; 2013 Miss Turkey üçüncü güzeli Ezgi Avcı, manken Ebru Öztürk, oyuncu Eda Akkaya ve Ütopya yarışmasıyla tanınan milli dağcı Serkan Ercan yarışacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Semih Öztürk Gizem Memiç Üst Manşet Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (136)

nil:

keske semıh olmasaydı

15
15
yanıtYanıtla
enise:

Ya semih neden ünlülerden değil.pislik serkan varken asıl izlenmesi.Semih özturk her zaman BIRINCI.Semihhhh

12
12
yanıtYanıtla
sude:

Pislik sensin doğru konuş

yanıt6
yanıt8
Nekozilla:

Semih Öztürk ollllleeeeeyyy!!!!

14
10
yanıtYanıtla
nazlı aydın:

sonuna kadar gönüllüler semih öztürk

9
14
yanıtYanıtla
Anonim:

Semih gibi bir pisliği gormek istemezdim

13
10
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

Semih mi? Fitne Fesatçının orada ne işi var!

12
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Semihh

12
9
yanıtYanıtla
sinir:

Nihalin ne işi var be aptal kız

15
3
yanıtYanıtla
Harun:

Semih varsa o program izlenmez çok sinsi ve içten pazarlıklı bir insan o çocuktan hiç haz almadım

9
9
yanıtYanıtla
Tüm 136 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title