Haberler

    Sürüş İzlenimi Nissan X-Trail 1.6 Dci 130 Hp Cvt

    CARMEDYA.COM – Sürüş İzlenimi Nissan X-Trail 1.6 dCi 130 HP CVT. Şebonun dikiz aynası bölümünde bu hafta, Nissan’ın X-Trail modeli yer alıyordu.

    CARMEDYA.COM – Sürüş İzlenimi Nissan X-Trail 1.6 dCi 130 HP CVT. Şebonun dikiz aynası bölümünde bu hafta, Nissan'ın X-Trail modeli yer alıyordu. Kadın gözüyle otomobili baştan aşağı inceledik. Detaylar videomuz da! Keyifli seyirler!

    Sürüş İzlenimi Nissan X-Trail 1.6 dCi 130 HP CVT

    1991 yılında, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin kapısından öğrenci olarak girdiğimde, ilk tanıştığım kişi Önder Canözer'di! İkimiz de hayata eğlenceli tarafından bakarız. İşte bu yüzden; önce okul arkadaşı, sonra dost olduk. Yıllardır medyanın farklı alanlarında çalışıyoruz.

    Bu kez, ne mutlu ki yolumuz, onun kurduğu ve yıllardır büyük emek verdiği Türkiye'nin en eski dijital otomobil dergilerinden Carmedya'da kesişti. Kadın gözüyle dergiye bir şeyler yapsak dediğimde, sayfalarını hiç düşünmeden bana ve dolayısıyla siz kadınlara açtı! Böylece otomobillere notumuzu kadın gözüyle vereceğimiz bu sayfadaki maceramız Nissan X-Trail ile başladı!

    Köşemin ilk konuğu makyaj geçirerek güncellenen Nissan X-Trail'in 1.6 dCi motor ve Platinum Skypack donanımlına sahip versiyonu oldu. İddialı dış görünüşü ve özellikle kırmızı rengiyle araç daha ilk bakışta bende pozitif bir ilk izlenim bıraktı. Genelde otomobil satın alırken renk tercihini maalesef ki, siyah, beyaz, gümüş vb. renklerden yana yapıyoruz. Kişisel zevkimizi yansıtan çeşitlilikten uzak duruyoruz. İyi ama neden? Sanırım satışı daha kolay renkler olmasından kaynaklanıyor. Eşim bana ilk otomobilim olarak siyah bir Peugeot hediye etmişti. Haftada 2 kez  yıkamaya götürmek gerekiyor diye ikinci aracı alırken, daha az toz gösteren bir renk olan gümüş renkte karar kıldık. Neyse ki artık doğa düşkünü bir aile olarak, çizgimizi yansıtan, yeşil ve özgür renkli bir aracımız var. En azından biz doğru yolu bulduk.

    The post Sürüş İzlenimi Nissan X-Trail 1.6 dCi 130 HP CVT appeared first on Carmedya.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    İstanbul Üniversitesi Nissan Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title