Haberler
Güncelleme:

Sürüne sürüne girdiği sınavdan öğretmen olarak çıktı

Geçtiğimiz yıllarda KPSS'ye yetişmek için sınav yerine koşarken giriş kapısına geldiği esnada yere düşen Yasemin Demir, sosyal medyada gündem olmuştu. Yere düşmesine rağmen pes etmeyip sınava girmeyi başaran ve şu an edebiyat öğretmeni olarak görev yapan Demir, yaşadığı o zor dakikaları anlattı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Sansar Selim:

Ogrencilere su stresi yasatmayin artik.Ogrenci sinava gec girebilmeli.Sinav guvenligini saglayamamanin bedelinin ogrenciler odememeli.

165
56
yanıtYanıtla
Mustafa Özbulat:

Senin düşüncenede saygı duyarım ancak istediğiniz saatte sınava girebilirsin desinler inan akşam olunca gelirsin sınava ondan sonrada senin gibiler yine aynı düşünür.

yanıt0
yanıt0
Serkan Baş:

Öğrenci sınava geç falan giremez. Kural açık, önceden belirlenmiş bir saatten sonra kapılar kapatılır. Hayatını belirleyecek sınava geç kalan insandan ne kendine, ne de ülkeye bir yarar gelmez.

yanıt5
yanıt3
AynenDevam:

Ya bu ne soov

49
64
yanıtYanıtla
Can koç:

ajitasyon yapmayın öğrencisi olacak öğrenci de derse son 1 dakika kala gelir, bune biçim öğrenci sınavın yeri zamanı saati gün belli özel şöför mü gönderelim öğretmen olsa ne olur , yazık

9
28
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Acımışlar direk göreve verirler burası Türkiye işte

11
16
yanıtYanıtla
Musti40 :

İnsanları görünüşü ilge yargılayanlara acıyorum! Önemli olan medeni, dürüst ve ahlak sahibi olmaktır!

5
0
yanıtYanıtla
Theo:

Bundan sonra KPSS sınavları daha kısıtlı olacağı planları yapılıyor,

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title