Haberler

Suruç'taki Terör Saldırısı - Güllüce

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Suruç'taki terör saldırısı- Bakan Güllüce'nin açıklaması Suruç'taki terör saldırısı- Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: - "Türkiye bütün bu menfi hareketlere rağmen ayakta kalacak, birliğini koruyacak ve güçlenen bir ülke olacaktır" Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısına ilişkin, "Türkiye bütün bu menfi hareketlere rağmen ayakta kalacak, birliğini koruyacak ve güçlenen bir ülke olacaktır" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Suruç'taki terör saldırısı- Bakan Güllüce'nin açıklaması Suruç'taki terör saldırısı- Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: - "Türkiye bütün bu menfi hareketlere rağmen ayakta kalacak, birliğini koruyacak ve güçlenen bir ülke olacaktır" Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısına ilişkin, "Türkiye bütün bu menfi hareketlere rağmen ayakta kalacak, birliğini koruyacak ve güçlenen bir ülke olacaktır" dedi. Bakan Güllüce, Devrek ilçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Suruç'taki saldırıyı nefretle kınadığını söyledi.Ülkenin birliğini, dirliğini ve huzurunu bozan her hareketi lanetlediklerini belirten Güllüce, şöyle konuştu: "Türkiye bütün bu menfi hareketlere rağmen ayakta kalacak, birliğini koruyacak ve güçlenen bir ülke olacaktır. Dünyanını gelişen ülkeleri arasında hep yer alacaktır. Binlerce, yüz binlerce kez lanetliyorum. İnsanın canına kıymak kadar alçakça bir şey olamaz. Başbakan Yardımcımız ve iki yetkili şu anda Başbakanımızın emriyle bölgeye hareket etmiştir. Ölenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ülkemizin başı sağolsun."

Kaynak: AA / Güncel

İdris Güllüce Şanlıurfa Türkiye Devrek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title