Haberler

Şanlıurfa'da Esnaf Ziyareti Yapan AK Partililere Silahlı Saldırı: 3 Ölü, 9 Yaralı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Partililere yönelik silahlı saldırı sonucu çıkan olayda 3 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ında aralarında bulunduğu gruba yönelik silahlı saldırı sonucu çıkan olayda 3 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

ESNAF ZİYARETİ SIRASINDA AK PARTİLİLER İLE BİR GRUP İLE TARTIŞMA ÇIKTI

Alınan ilk bilgilere göre, ilçede seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın da aralarında bulunduğu gruba, HDP'li olduğu öne sürülen silahlı kişilerce saldırı yapıldı. Karşılık verilmesi üzerine çıkan olayda silahla vurulan 12 kişi yaralandı.

MİLLETVEKİLİ VE BERABERİNDEKİLERE TABANCA, BIÇAK VE SOPALARLA SALDIRDILAR

Suruç ve Şanlıurfa'daki hastanelere sevk edilen yaralılardan milletvekilinin ağabeyi Mehmet Ali Yıldız'ın da arasında olduğu 3 kişi müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin müdahalesiyle yatıştırılan kavganın ardından bölgede kontrol sağlandı. Olayın ardından hastanelerin önünde toplanan tarafların yakınları, polis ekiplerince bulundukları yerden uzaklaştırıldı.

POLİS, BÖLGEDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI

Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Suruç ve Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı. Gerginliğe yol açan saldırının ardından polis, ilçe genelinde güvenlik önlemlerini artırdı ve saldırıya ilişkin soruşturma başlattı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Vali Abdullah Erin, Suruç'a giderek yaralıların durumuyla ilgili bilgi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (93)

...:

şu habere alkış ve kahkaha emojisi koyanlar, siz nasıl insanlarsınız. 3 tane can gitmiş, hoşunuza mı gidiyor. Allah belanızı versin !

191
27
yanıtYanıtla
attila:

bunu yapanlar asılsın bu doğu mutlaka islah edilmeli bu kafa bu mantık insanlıkla bağdaşmaz hala böylemi olacak doğu en ağır ceza verilmeli bu sürü halinde hayvanca saldırmak ağır çete suçu sayılsın

71
42
yanıtYanıtla
Berf:

Türkiyenin heryerinde silah var bunu verende Devlet bu ortami yaratan devletin kendisiherseyden önce bu ruhsatli silahlari toplamak lazim. Atilla bey sen doguyu galiba hic görmedindogu bir Paris gibidir sen ilk basta kendine bak.

yanıt3
yanıt0
PALA:

PKK ZİHNİYETİ VATAN HAİNLERİ İDAMMMMMMMMMMMMM. GELMESİ ŞART.

yanıt4
yanıt2
Hasan:

Allah rahmet eylesin. Hangi partiye oy verirsen ver fakat bu olaya sessiz kalma. Terörün her türlüsü lanetlenmiştir.

100
4
yanıtYanıtla
TAMAM TAMAM:

Sabır az kaldı herşey değişeçek sabredin sukinetle. . .

47
51
yanıtYanıtla
ali:

sende onlardansın farkınız yok hainler

yanıt0
yanıt0
HAMİT YILKINÇ:

TÜRKİYE NEREYE GİDİYOR

32
51
yanıtYanıtla
VAH VAH VAH:

BiR YERE GiTMiYOR YERİNDE SAYIYOR

yanıt1
yanıt8
İlhan:

Her seçimde böyle şeyler oluyor ya geniş güvenlik önlemi alacan yada yasa çıkarcan öyle bir olaya kim olursa olsun karışanı 15 yıl ile yargılıyacan

75
6
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title