Haberler

Sürmeneli Yattara

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Gelecek Ay Transferde Çok Yoğun Bir Dönem Geçireceklerini Söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, gelecek ay transferde çok yoğun bir dönem geçireceklerini söyledi.

Şener yaptığı açıklamada, gelecek yılın hedefleri doğrultusunda sezona iyi bir kadroyla girmek için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Tunuslu oyuncular Mehdi ve Chermiti'yi takip ettiklerini ve ay sonunda bu iki oyuncunun veya bir tanesinin transferini yüksek ihtimalle gerçekleştireceklerini belirten Şener, “Bu yıl maalesef hedefimiz kalmadı. Bunun için şimdiden iyi bir kadro oluşturmak zorundayız. Nisan ayı çok yoğun geçecek. Haziran ayına kadar transferleri tamamlayacağız ve kampa kadar herkes tatile çıkacak inşallah” diye konuştu.

CEYHUN GÜLSELAM YOLCULUĞU

Başkan Şener, Almanya'nın Unterhaching Takımında forma giyen Ceyhun Gülselam'ı kadrolarına katmak istediklerini söyledi.Ümit Milli Takımda stoper mevkinde oynayan futbolcunun transferini sonuçlandırmak istediklerini ifade eden Şener, kulüp genel saymanı Mahmut Aksu'nun da gelecek hafta Almanya'ya gideceğini kaydetti.

YATTARA'NIN DURUMU

Şener, Gineli oyuncuyu İbrahima Yattara'yı Türk vatandaşı yapmayı düşündüklerini belirterek, “Sürmeneli zaten. Yattara'nın menajeri bizim arkadaşımız. Arkadaşımız, bizim için diğer transferlerde de uğraşıyor. Profesyonel menajer gibi değil, arkadaş gibi uğraşıyor. Nasıl gidecek Yattara, teknik açıdan mümkün mü? Zaten sözleşmesi var. Futbolcu satışımız kapandı sezon sonuna kadar. Hiçbir satışımız yok. Bir sorun yaşanmaz. Sezon sonunda bunların dışında hoca şu gider derse, ona karışmayız.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title