Haberler

Suriyeli Yetim ve Öksüzlere Tekne Gezisi

- Suriyeli yetim ve öksüzlere tekne gezisi 30 öksüz ve yetim çocuk alışveriş merkezine giderek yemek yediler, oyun oynadılar, tekne turu ile İskenderun Körfezi'ni gezdilerHATAY - Hatay'ın İskenderun ilçesinde Gençlik Merkezi Müdürlüğü öncülüğünde Suriyeli öksüz ve yetim çocuklara tekne...

- Suriyeli yetim ve öksüzlere tekne gezisi

30 öksüz ve yetim çocuk alışveriş merkezine giderek yemek yediler, oyun oynadılar, tekne turu ile İskenderun Körfezi'ni gezdiler

HATAY - Hatay'ın İskenderun ilçesinde Gençlik Merkezi Müdürlüğü öncülüğünde Suriyeli öksüz ve yetim çocuklara tekne turu etkinliği düzenlendi.

Reyhanlı ilçesinden gelen yaklaşık 30 Suriyeli öksüz ve yetim çocuk gün içerisinde önce alışveriş merkezine giderek yemek yediler, oyunlar oynadılar, tekne turu ile İskenderun Körfezi'ni gezdiler.

Sahil alanında bulunan tekneye binen Suriyeli çocuklar ilk defa tekneye binmenin ve ilk defa denizi görmenin heyecanını yaşarken, keyifli bir gün geçirmelerinden dolayı yetkililere teşekkür ettiler.

Mutlulukları ve sevinçleri yüzlerine yansıyan savaşın mağdurları öksüz ve yetimler güzel bir gün geçirmenin keyfine varırken, teknede çalan Arapça parçalara da eşlik ettiler.

Suriye'deki iç savaşta anne ve babasını kaybetmiş yetim ve öksüz çocuklarla bir organizasyon yapmak istediklerini belirten İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, "Savaşın mağdurları yetim çocuklarımızı öncelikle bir alışveriş merkezine götürdük. Burada oyun parkında diledikleri kadar oynadılar. Daha sonra hep birlikte yemek yedik. Çocuklarımızın ilk defa bir yürüyen merdivenden inmeleri o anki mutlulukları inanın çok başkaydı. Kış sezonun yaklaşması nedeniyle kışlık kıyafetler aldık ve çocuklarımıza bunları hediye ettik. Şimdi de burada İskenderun sahilinin güzelliklerini çocuklarımıza göstermek ve tekne turu ile körfezin seyrini hep birlikte izledik. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinlikleri bu tekne turu ile perçinledik. Buradan da gençlik merkezine giderek geleneksel Türk örf ve adetlerinde olan çocuk oyunlarını oynatıp daha sonra da kendilerini Reyhanlı'ya yolcu edeceğiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İskenderun Reyhanlı Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title