Haberler

Suriyeli Kadının Evine Gitti, Fidye Tuzağına Düştü

Güncelleme:

İstanbul'da bir kadın tarafından eve çağırılıp tuzağa düşürülen Suriyeli adam elleri kolları bağlanarak evde rehin alındı.

İstanbul'da bir kadın tarafından eve çağırılıp tuzağa düşürülen Suriyeli Muhammed Ali Alabdullah (21) elleri kolları bağlanarak evde rehin alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 3 Suriye uyruklu fidyeciyi yakalayarak gözaltına aldı.

TÜRKİYE'DE YALNIZIM DİYE KANDIRDI

Taksim'de yaşayan ve Eminönü'nde turist rehberliği yapan Muhammed Ali Alabdullah'a geçtiğimiz Salı günü Suriyeli bir kadın telefon ederek Türkiye'de yaşadığını ve bazı sıkıntıları olduğunu söyleyerek yardım istedi. Sultangazi'deki adrese yardım için giden Alabdullah'ı telefonda konuştuğu kadın karşıladı. Kadın içeri giderken kapıya gelen 3 kişi Alabdullah'ı evin içine çekip elini kolunu bağladılar. Zanlılar çeşitli işkenceler yaptığı Alabdullah'ın Şanlıurfa'da bulunan bir ablasını arayıp 20 bin dolar fidye istedi. Abla parayı bulamayınca durumu İstanbul'da yaşayan amcasının oğlu İşam Alabdullah'a bildirdi. Amcaoğlu hemen durumu polise bildirdi.

AYNI GÜN AKŞAM KURTARILDI

İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı. Rehine Kurtarma ve Müzakere timleri Alabdullah'ın irtibatlı olduğu tüm Suriyelileri sorguladı. Polis Alabdullah'ın Türkiye'ye ilk geldiğinde ikamet ettiği Sultangazi Esentepe mahallesindeki bir evi tespit etti. Adrese yapılan operasyonda Muhammed Ali Alabdullah kurtarılırken fidyeci iki şüpheli yakalandı. Tam polisler içerideyken üçüncü şüpheli de her şeyden habersiz eve girdi ve gözaltına alındı.

CİNSEL İSTİSMARDAN KAYDI VAR

Gözaltına alınan şüphelilerden Mahmoud Alhajmuhammed'in cinsel istismardan daha önceden kaydının olduğu ortaya çıktı. Polis kaçırılan Alabdullah'ı amcasının oğluyla buluşturdu. O anlar polis kamerası tarafından görüntülendi.

Suriyeli Kadının Evine Gitti, Fidye Tuzağına Düştü

Suriyeli Kadının Evine Gitti, Fidye Tuzağına Düştü

Suriyeli Kadının Evine Gitti, Fidye Tuzağına Düştü

Suriyeli Kadının Evine Gitti, Fidye Tuzağına Düştü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammed Ali İstanbul Türkiye Suriye 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Alp:

Keşke o evde tüp falan patlasaydı da hepiniz öbür tarafa muhacir olaydınız. Lağım faresi gibi doluştunuz memlekete ırzı kırık herifler

9
0
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Ulkede 4 nilyon insan var ve her biri travma yasadi. Bu kadar sert bir uslup takinmak dogru degil. Unutmayin bizim vatandaslar da pek cok suc isliyor! Mesela feto hepsi bu ulkenin vatandasiydi. Iclerinden bazilarinin suc islemesi gayet dogal !

2
5
yanıtYanıtla
AHMET:

At hırsızı kılıklı herifler . .

5
0
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

Bir gün bu kadar suriyeliyi neden barindirdik diye kafamizi duvarlara vuracaz

4
0
yanıtYanıtla
Sosyoloji:

Bir bunlar eksikti ülke yol geçen hanına döndü.

1
0
yanıtYanıtla
KAHRAMAN KEDİ:

moralim çok bozuktu. . . . ilaç gibi geldi bu haber. . . teşekkürler

1
0
yanıtYanıtla
MERİTHAN:

MÜSLÜMAN MÜSLÜMANA BUNLARI YAPAR MI . . . ???

0
1
yanıtYanıtla
vatan elden gidiyor..:

öyle demeyin onlar kardeşlerimiz!!!!!!!

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title