Haberler

Suriyeli İnsan Kaçakçısına Bir Yüzbaşı ile Liman Müdürü Göz Yummuş (2)

BİRİ TUTUKLANDI, DİĞER İKİSİ SERBESTBodrum'da, insan kaçakçlığı yaptığı ileri sürülen Suriyeli Yusuf Ashlie tutuklanırken, kendisine gözyumdukları ileri sürülen yüzbaşı F.A. ile Yalıkavak Liman Müdürü T.B. tutuksuz yargılanmak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BİRİ TUTUKLANDI, DİĞER İKİSİ SERBEST

Bodrum'da, insan kaçakçlığı yaptığı ileri sürülen Suriyeli Yusuf Ashlie tutuklanırken, kendisine gözyumdukları ileri sürülen yüzbaşı F.A. ile Yalıkavak Liman Müdürü T.B. tutuksuz yargılanmak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Savcılıktaki ifadelerinde sanıklar T.B. ile F.A.'nın haklarındaki suçmaları kabul etmeyip, kendisini işadamı olarak tanıtan Yusuf Ashlie'yi yat sahibi ve yatırımcı olarak bildiklerini, birkaç kez gelerek kendilerinden bölge ile ilgili bilgi aldığını söyledikleri öğrenildi. Yusuf Ashlie'nin göçmen kaçakçılığı yaptığını bilmediklerini ileri süren T.B. ve F.A.'nın, kendilerinin de bu işlerle bir ilgilerinin olmadığını söyledikleri öğrenildi.

Öte yandan, üç aydır Bodrum'daki lüks yaşamı dikkat çeken Suriyeli Yusuf Ashlie'nin 20 metre uzunluğundaki 'Polaris' isimli 500 bin dolar değerindeki yatına da el konulup, yediemine teslim edildiği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title