Haberler

Suriyeli Grup, Fabrika İşçilerine Taş ve Sopalarla Saldırdı (2)

AKŞAM DA OLAYLAR ÇIKTISakarya'nın Hendek İlçesi'nde bir fabrikada bölüm sorumlusuyla kavga eden Suriyeli işçinin, yakınlarıyla birlikte gelip işçilerin bulunduğu servise taş ve sopalarla saldırdığı olayın ardından, akşam da gerginlik yaşandı.

AKŞAM DA OLAYLAR ÇIKTI

Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde bir fabrikada bölüm sorumlusuyla kavga eden Suriyeli işçinin, yakınlarıyla birlikte gelip işçilerin bulunduğu servise taş ve sopalarla saldırdığı olayın ardından, akşam da gerginlik yaşandı. Hendek ilçe merkezinde toplanan yüzlerce kişi, yoldan geçen 6 Suriyeli sığınmacıyı darp etti. Ardından Suriyeli ailelerin kaldığı evlere yönelen kalabalık, 3 eve zorla girerek içeride bulunanları darp etti.

Olaylara müdahale eden polis ekipleri, 2 kişiyi gözaltına aldı. Polis ekipleri olayları kontrol altına almakta zorlanınca, ilçeye çevre ilçelerden ve Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'nden takviye ekipler sevk edildi. Polisin aldığı sıkı önlemler ve yapılan görüşmeler sonucu kalabalık dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title