Haberler

Suriyeli Çocuklar 23 Nisan'ı Kutladı

Turgutlu ilçesinde, Türk ve Suriyeli çocuklar için Halk Eğitim Merkezi'nce 23 Nisan etkinliği düzenlendi.

Cumhuriyet İlkokulu konferans salonundan düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde şiir okuyup, çeşitli gösteriler sergileyen çocuklar, ailelerinden ve izleyenlerden takdir gördü.

Suriyeli Muhammed Rateb'in okuduğu "Birlik Şiiri" ise ayakta alkışlandı.

Çocuğu gösteri yapan annelerden Amine Altun, etkinlikten dolayı mutlu odluklarını söyledi.

Altun, "Çok güzel bir etkinlik. Çok mutlu olduk. Programı düzenleyen herkese çok teşekkür ederiz." dedi.

Muhammed Rateb'in annesi Emir Zekeriya Rateb ise, "Çocuklarımızla birlikte bizleri Türkiye'de misafir ettiikleri için çok teşekkür ediyoruz. Bu programla güzel bir gün geçirdik." diye konuştu.

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan ise etkiliği düzenleyen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çalışan ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin her zaman mazlumların yanında olduğunu anlatan Turan, "Dünya ne derse desin. Biz her zaman mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz. Gidin bakın, bugün Afrin'de, El-Bab'da yaşan kardeşlerimiz, ordumuzu Türk bayrakları ile karşılıyor." ifadelerini kullandı.

Etkinliğe, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayrettin Uslu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Baki Erdem, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik sonrasında çocuklara, Osmanlı macunu ikram edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Turgutlu 23 Nisan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title