Haberler

Suriyeli Çocuğu Sıcak Su İle Haşlayan Restoran Çalışanı 3 Bin TL Ceza Aldı

Güncelleme:

İstanbul Harbiye'deki restoranda, müşterileri rahatsız eden 7 yaşındaki Suriyeli çocuğu sıcak suyla haşlayan restoran çalışanının cezası belli oldu. Cani kadın, 3 bin lira adli para cezası aldı.

Harbiye'deki bir fast food restoranda müşterileri rahatsız eden 7 yaşındaki Polat K.'nın üzerine sıcak su dökerek haşlayan restoran çalışanı Mutlu Haceroğlu hakkında görülen dava karara bağlandı. Mahkeme, sanık Mutlu Haceroğlu'nu 3 bin lira adli para cezasına çarptırdı. Ayrıca sanık hakkında hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

7 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA SICAK SU DÖKEREK HAŞLADI

Harbiye'de 30 Mayıs 2017 tarihinde arkadaşlarıyla birlikte hamburger yemek için restorana giden Polat K.'nin müşterileri rahatsız etmesi üzerine, restoran çalışanı Mutlu Haceroğlu tarafından üzerine sıcak su döktüğü ve haşladığı iddiasına ilişkin İstanbul 33. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki görülen dava karara bağlandı.

3 BİN LİRA ADLİ PARA CEZASI ALDI

Davayı karara bağlayan mahkeme, "Sıcak suyu" silahtan sayarak, " Silahla kasten yaralama" suçunun sabit olduğunu belirterek, sanık Mutlu Haceroğlu'nu 3 bin lira adli para cezasına çarptırdı. Ayrıca mahkeme, sanık hakkındaki hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (50)

Mesut:

Yeter artık defolun gidin ülkemize suriyeli istemiyoruz

9
21
yanıtYanıtla
SEN GİT MESUT:

Bence sen git MESUT

yanıt0
yanıt1
erkan:

sen defol pislik

yanıt0
yanıt2
EFSANE:

7 yasindaki bir cocuk üzerine kaynar su dökülerek cezalandirilmasi. ve Adalet. düsünülmesi bile bana korkunc geliyor. . dini dili rengi ne olursa olsun o bir cocuk . ey vicdansiz kadin hicmi yüregin sizlamadi. ey Hakim bey o diplomayi alirken neye göre yemin etin . yaziklar olsun

25
1
yanıtYanıtla
Adsız Atlı:

Oda Defolsun Ülkesine Gitsin Sayelerinde Zina Hırsızlık Tecavüz Dilencilik Arttı Vatanını Koruyamayan Korkak Sürüsü.

8
18
yanıtYanıtla
TÜRK adil demek:

çocukta o vatandaşa kaynar su döksün üçbin lirayı aramızda toplayıp biz ödeyelim KISASTA HAYAT VARDIR.

15
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

üç bin lira az olmuş hapiste yatsın bence. küçücük çocuğa yapılırmı. hangi dinden ırktan milletten olursa olsun o bir çocuk. .

15
4
yanıtYanıtla
merci:

yazıklar olsun sana o bir çocukk bukadarmı alçaldın. . idammm

12
5
yanıtYanıtla
Az biraz ciddiyet:

Suriyelileri savunmuyorum ama hatırlatayım dedim. Yıllarca Almanyada bizim gurbetçilere yapılan ırkçı saldırıların aynısını şuanda bizler yapıyoruz. Avrupa halkı kalkıp Türkleri defolsun dese hoşuna gidermi

15
2
yanıtYanıtla
Zikret:

Amip gibi bölünüp çoğalıyorlar; ahlaksızlık, tecavüz, gasp, darp hepsi bunlarda. . . Huzur kalmadı memlekette. Ha; insanın, hele 7 yaşındaki çocuğun, hatta hiç bir insanın layık olduğu bir muamele değil; fakat artık insanımızın sabrı taşmış durumda bunların verdiği zarar yüzünden.

5
12
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title